Andrea Berg med to „Heimspielen“ i denne weekend!

MOSAIK-Fotoshooting (Credit: Sandra Ludewig)

Vi siger det på forhånd: Selvfølgelig vil de legendariske Heimspiel-koncerter af Andrea Berg i Aspach finde sted fra 19.07. i stedet. Ikke desto mindre kan dronningen af den tyske Schlager, se frem til to forestillinger i det sædvanlige terræn denne weekend. På lørdag kl. 04.05. hun er gæst på “Willkommen bei Carmen Nebel” og en dag senere er hun stjernen i åbningen af ZDF-Fernsehgartens 2019!

Andrea Berg besøger Carmen Nebel og ZDF-Fernsehgarten!

Med sit nye album røg Andrea Berg igen ind på en #1 på hitlisterne. Alligevel tvivlede ingen på denne succes. Hendes mange fans ventede ivrigt på nye sange, og så solgte “Mosaic” flot efter at være blevet udgivet i april. Ikke desto mindre fortsætter sangerinden med en stærk kampagne, og vi kan derfor se frem til denne weekend med to tv-udsendelser på ZDF. Det skulle være et “Heimspiel” for Andrea Berg i disse tilfælde, for i begge shows er hun allerede en hyppig gæst.

Det starter d. 04.05. kl 20:15 med “Willkommen bei Carmen Nebel”.

Andrea Berg har ofte været gæst der de seneste år, og samtalen med værtinden har altid været præget af velkendt varme. Der var tårer, og det er det, som Andrea Berg handler om. Søndag 05.05. ZDF-Fernsehgarten starter i 2019, og Andrea Kiewel kan dekorere sæsonåbningen med tyske Schlagers superstar. Mens Helene Fischer ikke har været i stand til at finde sin vej til Kiwi i mange år, besøger Andrea Berg Mainz Lerchenberg næsten hvert år og hyldes i overensstemmelse hermed. Vi er sikre på, at Andrea Berg ikke kun vil synge en sang i begge shows, og der vil være masser af plads til interessante samtaler.

Andrea Berg: Live-datoer i sommeren 2019

I november starter “Mosaic Live Arena Tour”, men allerede før har fans nogle muligheder for at opleve Andrea Berg live og de nye sange. Fra juni til august er der nogle udendørs koncerter. Alle datoer kan findes her.

Fra 19.07. så står den på hendes ægte “Heimspiel” i Aspach, hvor hun vil optræde på den udsolgte mekatronikarena to aftener i træk. For alle fans af Andrea Berg er det absolut spændende tider og en varm sommer!

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse