Andrea Berg: Live in Aspach 2013 i TV

I mange år har sangerinden Andrea Berg været en uadskillelig del af den tyske musikscene. Denne fuldblods dame er en fast del af pop verden og giver begejstring blandt både fans og kritikere.

Sidste år fejrede hun sit 20 års jubilæum på scenen. Af samme grund, turnerede Andrea Berg gennem Tyskland, Østrig og Schweiz. Med et meget vellykket, farverigt og interessant program præsenterede hun “Abenteuer Tour 2012”, der kulminerede i Schwäbische Aspach.

Hvis man ikke kunne opleve Andrea live, og dermed være med til at opleve den fantastiske stemning der er ved hendes koncerter, så kan man opleve det nu, for de tyske tv kanaler SWR og MDR sender Andrea Bergs afslutningskoncert på denne tour.

I Aspach fik sangerinden scenen til at rocke og gav hendes mange tilhængere et fantastisk live show. Andrea Berg er simpelthen en ekstraordinær kunstner. Dette kan også ses i hendes utallige succeser: nummer et på hitlisterne, vinder af ECHO og Golden Tuning Fork og mange flere. Der er ikke mange kunstnere, der kan skabe det så medrivende for deres fans ved en koncert i Tyskland. Andrea Berg har gjort det!

Heldigvis kommer hun snart tilbage med hendes nye album “Atlantis” og en tour. Fans kan glæde sig, fordi det at være på scenen og optræde live, er livet for den charmerende entertainer.

Omkring en og en halv time med masser af energi, udføre Andrea sine bedst kendte sange og rocker scenen. Med klassikere som „Du hast mich tausendmal belogen“, „Piraten wie wir“ eller „Die Gefühle haben Schweigepflicht“ fortryller hun sit publikum. Smukke og betagende Andrea har alles øjne rettet imod sig og hun har det godt på scenen.

Store følelser og uforglemmelige øjeblikke venter. Så tænd for tv’et  d 2 sept kl 20:15 på SWR og igen d 6 sept kl 20:15 på MDR!

Andrea-Berg-Aspach-2013

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse