Andrea Berg LIVE – Hofgeismar 05.06.2015.

Fredag den 5. juni gav Andrea Berg koncert i byen Hofgeismar nord for Kassel. Det var en stor Open Air-koncert i forbindelse med “Hessentag”, som i år fandt sted i Hofgeismar. Tidligt om morgenen var jeg taget afsted med tog fra Flensburg til den lille by Espenau, hvor mit hotel lå. Herfra var der gode togforbindelser videre til Hofgeismar.

Ved 15-tiden ankom jeg til Hofgeismar. Der var rigtig gang i byen, hvor der var masser af boder m.v. Og rigtig mange folk overalt. Den store Open Air-scene var placeret i den sydlige udkant af byen. Selve området var hegnet ind, og jeg stillede mig derfor hen til den éne af de 2 indgange. Her stod der allerede nogle få fans, og heldigvis også et par kendte ansigter, som jeg har mødt til andre Andrea-koncerter. Normalt skal man komme i god tid, når man har ståplads. Men det skulle vise sig, at det ikke var nødvendigt her! Da der først var indgang kl. 17.30, var der laaaaang tid til vi kunne komme ind. Heldigvis kunne vi se scenen, og ved 16-tiden så vi både Andrea, band m.fl., der var i gang med bl.a. lydprøver. Så føltes tiden ikke så lang! Det var en enorm varm dag med totalt skyfrit, og ca. 30 graders varme! Sådan skal det åbenbart være, når Andrea giver Open Air-koncert!

Vi blev lukket ind til tiden, og vi skyndte os op foran scenen, hvor der normalt bliver fyldt med det samme! Det var der dog ikke tale om her! Måske skyldes det at der ikke var så mange fans fra diverse fanklubber til stede. Derfor fik vi de bedste pladser lige til højre fra scenen, hvor vi havde god udsyn til selve scenen, og den del af scenen der strækker sig ud blandt publikum.

Koncerten skulle starte kl. 19.30, men det trak desværre ud! Først lidt over kl. 20, kom musikere, dansere og korpiger på scenen. Kort efter kom Andrea kørende ind på scenen på motorcykel. Hun steg af den helt ude for enden af scenen, hvorefter den forsvandt ned i scenen. Andrea var i absolut topform, og leverede et supergodt og flot show fra ende til anden. Bagerst på scenen var der en stor væg, hvor flotte billeder kom frem, der passede til de enkelte numre. Selvom der var flere elementer fra “ATLANTIS”-turnéen, var der tale om et næsten helt nyt show. Hun sang alle de kendte hits, bl.a. nogle ældre numre, som ikke var med i “ATLANTIS”. Hun sang også sangen “Meilenweit”, som hun aldrig har sunget live før! Supergod sang! Andrea præsenterede en række nye kostumer, som alle var superflotte!

Midtvejs var der en pause på ca. 25 min. Herefter fortsatte festen, og der kom mere og mere gang i publikum. På et tidspunkt kom regissør DJ Bobo på scenen, og han sang en duet med Andrea. Derefter gav han et nummer solo. Det var også rigtig godt!

Hen mod slutningen af koncerten samledes Andrea med musikere og korpiger for enden af scenen, hvor der blev sunget en række gamle klassikere, som det også kunne ses på “ATLANTIS”-turnéen. Det var dog nogle andre sange denne gang! Et højdepunkt for mig var sangen “Ohne Dich …” fra Münchener Freiheit. Denne fremførte hun til perfektion, og publikum skrålede meget med. Det var ikke alle sange jeg umiddelbart kendte, men da det var tyske klassikere var der virkelig god syng-med-stemning! Andrea’s korpige Gaby havde fødselsdag, og Andrea overraskede hende derfor med en fødselsdagssang og en stor buket blomster. Publikum sang også rigtig meget med her!

Koncerten var færdig ca. 22.30, men der blev naturligvis skreget på ekstranummer! Andrea og musikere kom naturligvis også ind igen. Hun sang 2 numre, nemlig “Du Hast Mich Tausendmal Belogen” og “Ich Liebe Das Leben”. Til slut kom motorcyklen igen på scenen, og Andrea kørte væk.

Efter koncerten samledes folk ved hegnet til venstre for scenen. Efter relativt kort tid kom Andrea frem og uddelte autografer, der dog var skrevet på forhånd! Til disse Open Air-koncerter er der en del flere folk end normale koncerter i haller, og derfor har man nok valgt ikke at stille op til fotos. Til denne koncert var der 8.000. Men jeg kom da hen til Andrea og gav hende hånden, og fik sagt et par ord til hende! Sød som altid!

 

 

xxxx

Det skal du læse