ANDREA BERG & LINDA HESSE: Die Goldene Henne til sangerinden af tiden

Sikken en aften! I onsdags modtog både Tysklands succesfulde sangerinden Andrea Berg og Klatrer af året Linda Hesse, i Berlin i teateret på Postdamer plads, den Goldene Henne. Overrækkeren til Andrea Berg var ingen andre end Roland Kaiser, udover den utrolige succes som sangerinde, men også Andreas sociale arrangement er vær at nævne. ” Jeg har det fedeste job i verden. I min professionen er der kun vindere” sagde hun. Derudover takkede hun dem som har været med på det aktuelle dobbeltalbum “Atlantis” for hendes pris, “Atlantis lebt”. Sangen blev udgivet som single og kom på hitlisterne. Albummet “Atlantis” ligger på 1. Pladsen.

andrea-berg

Med tåre i øjnene og rystende hænder modtog Linda Hesse prisen og takkede sine fans. ” Sidste uge har hun skrevet på Facebook: Die Henne har kyllinger – Kyllingen har sin høne. Jeg er så lykkelig. Tak”.  Overrækker til Linda var Østrigs mega stjerne Nik P., der også optrådte live for Linda. Til den nye vidunder af schlager er det den første store publikums pris. Andrea Berg har modtaget 3 Henne i sin karriere. Tysklands største medieprisudsendelse blev sendt live på MDR og RBB TV, ud over Linda Hesse optræder også Frank Elstner, Ranga Yogeshwar, Jan Josef og Matthias Platzeck.

Die Goldene Henne har siden 1995 givet en publikums pris – og en mediepris, tidsskriftet SUPERillu, personligheder af det offentlige liv er kendetegnet ved forskellige kategorier. Personligheder som Joachim Gauck, Angela Merkel, Michail Gorbatschow, Hans Dietrich Genscher, Lech Walesa, Günther Jauch, André Rieu, Peter MAffay, Udo Lindenberg og Udo Jürgens har allerede modtaget prisen.

linda-hesse

>>> Mere info på www.andrea-berg.de og www.lindahesse.de

Kilde: Smago.de

Det skal du læse