Andrea Berg: Kræftchok

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Nu hjælper kun bønner. Schlagerdronningen Andrea Berg er hårdt ramt. Hendes opdager, sponsor og nære fortrolige Eugen Römer (77) er dødeligt syg – og det ser ikke godt ud. Han er hårdt ramt af kræft

Andrea Berg skylder Eugen Römer så meget. I 18 år forlod han ikke hendes side, skubbede hendes karriere og hjalp hende til toppen af ​​schlagerhimlen. Han gjorde hende til en stjerne, og han trak sig først tilbage i 2010. Dengang var diagnosen:Han var brændt ud!

Kræften har spredt sig

Men nu er alt meget værre. Den 77-årige har kræft, og den har tilsyneladende spredt sig. Römer bekræftede sygdommen i telefonen. Han har allerede været på hospitalet i fire uger: ”Jeg blev opereret, fik strålebehandling. Jeg har det efter omstændighederne ok, men jeg kæmper.”

Andrea Berg svigter ikke sin ven

Eugen Römer er også glad for støtten: “På tidspunkter som denne indser du, hvor godt det er at have en familie.” Og Andrea er familie for ham. Du kan mærke hendes dybe forbindelse, når hun siger: “Livet handler ikke kun om magt og penge, det handler om kærlighed!” – og dermed også om venskaber. Andrea vil være der for sin ven Eugen.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER