Andrea Berg koncertmarathon

I år begejstrede hun ikke kun sit store publikum med et “Heimspiel” i Aspach, hun turnerede også i landets arenaer. Hendes koncerter trækker stadig tusindvis af fans til de store koncerthaller i Tyskland. Andrea Berg tour 2015 vil med sikkerhed have samme succes som i år. Læs mere om, hvor Andrea Berg skal på turné i 2015, og hvad der gør en Andrea Berg-turné så speciel. Derudover kan vi her fortælle dig, hvor du kan bestille billetter til Andrea Berg 2015. Læs herunder, hvor du kan opleve schlagerdronningen, som også er at finde på “Schlager Starparade” og “Schlagernacht”.

Andrea-Berg-Heimspiel-9-2014

Andrea Berg Aspach: “Heimspiel – Open Air” 2015

Et særligt højdepunkt på Andrea Bergs turné i år var hendes “Heimspiel” i hjembyen Aspach. Heller ikke i 2015 venter der kun en enkelt koncert. Andrea Berg giver ligesom i år to koncerter i Aspach og fortryller sine fans ved Open Air. Sikr dig billetter allerede nu.

Andrea Berg-billetter til “Heimspiel” 2015

Her er datoerne for “Heimspiel” til næste år:

Fredag D. 17-07-2015: Aspach, Mechatronik Arena

Lørdag D. 18-07-2015: Aspach, Mechatronik Arena

Også i år var fans begejstrede. Efter koncerten kommenterede fans den ubestridte schlagerdronning på siden for billetsalget. En fan beskriver det sådan:

“Vi var til tredje koncert – det var endnu engang super. Vi vil komme igen til næste år for fjerde gang. Begejstringen er der stadig, efter koncerten kunne man danse i alpehytte, det var genialt. Bænkene var en super idé, vi havde ståpladser, og man kunne sætte sig ned et kort øjeblik. Tak for en skøn begivenhed”.

En anden fan roste scenedekorationen ved “Heimspiel”-koncerten: “Vanvittigt! Atlantis Heimspiel helt sensationelt. Undervandsverdenen fra Atlantis gigantisk vist. Andrea Berg overraskede os som altid med sine æresgæster”. 

Kilde: Alfred Heimermann
Kilde: Alfred Heimermann

Andrea Berg-koncerter: “Schlager Starparade” og “SchlagerNacht”

Ekstra turnéer fra Andrea Berg i 2015 er “Schlager Starparade” og “Schlagernacht”, som ganske vist ikke er solokoncerter fra kunstnerinden, men som helt sikkert vil finde stor opmærksomhed i schlagerkredse. Sammen med mange af sine kolleger vil Andrea Berg være at finde ved disse events. Andrea Berg-billetter til de store shows kan købes følgende sted:

Datoer for koncerterne er følgende: (links henviser til billetter)

Andrea Berg: Flumserberger Schlager Open Air 2015

Denne begivenhed er noget ganske særligt. Andrea Berg vil ud over Aspach også give en Open Air-koncert i Flumserberg. Til denne koncert er der endnu ikke nogen billetter. Ikke desto mindre er der markeret med rødt i hendes kalender.

  • 31.07.2015: „Schlager Open Air“ i Flumserberg, Schweiz

Vi er sikre på, at enten den ene eller den anden dato er noget for dig. Mon ikke der skulle komme flere koncertdatoer, der er på nuværende tidspunkt ikke flere skrevet. Vi holder jer opdateret.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse