Andrea Berg: „Ich liebe Helene…“

Billede: Andrea Berg Facebook

Hvem står højeste hos Schlager fans: Helene Fischer eller Andrea Berg? Dette spørgsmål synes i øjeblikket at opdele de sociale netværk eller give uhyggelige kommentarer. Derfor lagde Andrea Berg en kort video på Facebook-siden.

https://www.facebook.com/ab.fc.polska/videos/376612059830934/

Især i de sociale netværk er det muligt for enhver at udtrykke sin mening, undertiden under et falsk navn. Dette kan føre til en mundtlig, men også skriftlig tvist, der undertiden ender i påstande, fornærmelser mv. Dette er sket med tilhængerne af Andrea Berg og Helene Fischer. Schlager-dronningen Andrea Bergs fans nedgjorte fans af Helene Fischer.

Dem der hader Helene rammer ikke rigtigt. “Er der virkelig nogen mennesker, der kalder sig mine fans og placerer nogen hadefulde ting på Helene’s site? Jeg kan ikke forestille mig det.

De er ikke fans, de rammer ikke rigtigt, “siger Andrea i en 20-sekunders video på Facebook. Hun selv fortsætter, “elsker Helene som menneske og beundrer hende som kunstner”. Derfor har hun ingen forståelse for disse argumenter.

Schlager.de redaktører og vi på Tyskschlager.dk finder denne direkte erklæring bemærkelsesværdig, og takker Andrea Berg for de klare ord og den åbne bekendtgørelse til schlager kollegaen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse