lørdag, august 20, 2022

Andrea Berg i Playboy?

Foto: ZDF/Sascha Baumann

Andrea Berg har tabt sig! Og ikke bare lidt: Hun har tabt ti kilo de seneste ti uger. Nu er hun så godt tilpas i kroppen igen, at hun ikke engang ville vige tilbage for nøgenbilleder. Og for nylig siges det at det erotiske magasin “Playboy”, at have spurgt Andrea!

Mange af hendes fans misunder Andrea Berg for hendes krop. Og hun ser også ud til at føle sig rigtig godt tilpas. For for nylig offentliggjorde hun for første gang et erotisk billede af sig selv, hvor hun ligger på en motorcykel, kun iført en læderjakke.

Billedet er allerede 30 år gammelt. Indtil videre har sangerinden dog ikke turdet offentliggøre øjebliksbilledet.Hun er dog stolt af sin krop og ville ikke vige tilbage for yderligere nøgenbilleder efter sin succesfulde diæt, som hun afslørede til “Bild am Sonntag”. “Hvorfor ikke? Jeg er tilbage til den vægt, jeg var dengang. […] Jeg passer stadig mit tøj fra 30 år siden,« siger Berg.

Andrea Berg skulle endda have fået et tilbud fra det erotiske magasin “Playboy”. Så vil hun snart være nøgen på forsiden af ​​magasinet? Men et klart nej fra hende: “Sådanne professionelle nøgenbilleder har ingen appel for mig.” Erotikken spiller stadig en vigtig rolle i hendes liv. Det var også en af ​​grundene til, at hun besluttede sig for at gå på slankekur.

Sådan hun tabte ti kilo

Andrea Berg ændrede sin kost, fordi hun ikke ville presse sig ned i mave-trusse underbukser foran sin mand, fordi “de ikke er sexede”. Hun opgav alkohol og foretrak at erstatte det med en grøntsagsjuice.

Sport er nu også på dagsordenen for den 56-årige. Ved aftensmaden nappede hun altid lidt af sin mand Ulrich Ferbers tallerken og belønnede dermed sig selv for den hårde træning: ”Det var da, jeg indså: Det er faktisk nok. Man behøver ikke fylde maven for at blive mæt.”

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER