ANDREA BERG: I morgen kommer det nye album “Atlantis” hvor hun dykker ned i et nyt musikalsk territorium

Andrea Berg har naturligvis trænet, hevet jern og svømmet hjemme i Aspach. De imponerende og smukke fotos, er belønningen af den utrættelige træning, der pryder Andreas nye dobbelt album “Atlantis”. Den ukuelige lyst til at tage chancer, ikke at stoppe, men svømme og at tage livet og elske det som det nu engang er. Det er den røde tråd i Andrea Bergs 16 album “Atlantis”. Andrea Berg er med sine 25 nye sange og ikke kun med tekst, gået musikalsk ud på nyt territorium.

For at samle nye ideer, har Andrea ikke kun taget den nødvendige tid, men hun tog også på en kreativ rejse med DJ Bobo, som var med på “Abenteuer” tournéen og vil også være der igen ved “Atlantis” scene showet. Andrea og Bobo så forskellige koncerter i Las Vegas, bl.a. med Celine Dion. Også i Miami var hun, og her traf hun verdensstjernen Lionel Richie i Los Angeles, hvorefter det blev til duetten “Angel”. Internationalt inspireret tog Andrea med DJ Bobo, men også med andre kendte pop producenter som David Brandes og Stefan Pössnicker, første 12 sange, vil Andrea Bergs fan ikke kun blive begejstret, men også overrasket.

Sange som “Hallo”, “Vorübergehend nicht zu erreichen” eller den som næsten som lyder som Abba “Morgen werd ich gehn” det har man ikke før hørt fra Andrea.

Dieter Bohlen, producent og komponist der var med på de sidste to multiplatin album “Schwerelos” (2010) og “Abenteuer” (2011), er også med denne gang som en del af holdet. Fra Bohlen stammer musik og produktionen af de første 13 sange på den første CD, herunder også den første single “Das gefühle”. De 25 sange er så musikalsk forskellige og har så mange facetter, så følsomme, ligefremme, og yderst ærlige er også Andreas nye tekster. En af de første liner, som hun har skrevet til CD’en, lyder: “Nicht irgendwann/heute fängt das Leben an”. En vigtig sætning, der er indarbejdet i sangen “Nicht irgendwann”. Teksten til “Im nächsten leben” har Andrea Berg skrevet direkte om sin far. “Mein Papa war Feuerwehrmann. Also sage ich: Im nächsten Leben wird er ein Feuervogel sein”. Kærligheden synger Andrea Berg også om i mangfoldighed. Ja, de glade, harmoniske og personlige kærlighedssange om hendes store lykke og det om at være i et kærlighedsforhold. Du finder også andre facetter på “Atlantis”. “Der letzte tag im paradis”, at verden ikke vil gå under, og “Das gefühle” – denne sang er omkring et parforhold, der omhandler at partneren ikke er oprigtig, den handler også om bruddet, det nye liv, og modet til at begynde forfra.

andrea-berg-atlantis-cd
Albummet “Atlantis” udkommer 06.09.2013

Kilde:Ariola.de

Det skal du læse