Andrea Berg: Hun kæmper med tårer!

Foto: ZDF / Anelia Janeva

Andrea Berg ville ikke være Andrea Berg, hvis hun ikke arbejdede af hele sit hjerte og sjæl. Hun giver altid alt på scenen. Men i år er meget anderledes på grund af coronapandemien. Derfor forsøgte hun altid at holde sine fans i et (godt) humør med opmuntrende nyheder, feriefotos og billeder af parret. Med succes! Men nu viste Andrea en helt anden side …

Selvom der igen er lys for enden af ​​tunnelen, og begrænsningerne er blevet løsnet lidt, kæmper mange kunstnere stadig under virkningen af ​​Corona-krisen.

Koncerter annulleres. Det forbliver uklart, hvornår større begivenheder kan finde sted igen. For Andrea Berg rammer krisen særlig hårdt. Dette er nu tydeligt at se i en Instagram-historie, hvor hun er i den tomme “WIRmachenDRUCK Arena” i Aspach.

Med en dirrende stemme og et trist blik henvender hun sig til sine fans med disse triste ord: ”Kære mennesker, se hvor jeg er. Jeg ville gå på scenen om et par minutter. Desværre er jeg helt alene i år “. Området er ensomt og øde, ikke en enkelt person på siddepladsen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell) den

Andrea Berg er trist, men fantasifuld

Ikke desto mindre er Andrea Berg især bekymret for en ting: Hendes fans! At være der for dem er en selvfølge for 54-åringen. Af denne grund startede hun også et dejligt opkald i den samme video:

“Lad os lave en dejlig film, send os dine videosekvenser, de smukkeste fotos fra de sidste 14 Heimspiel. Vi bygger en Mutacher-film ud af det. Og næste år lader vi det gå løs igen ”.

Rørende ord, men som vi kender Andrea, kan hun ikke få det ned. Hun ser frem til dine bidrag. Og det er bestemt værd at deltage!

Du skal sende dine bidrag til media@andrea-berg.de og skrive Heimspiel som overskrift

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse