Andrea Berg – Guld og plads nr 1 på hitlisterne med Atlantis

Dobbeltalbum sætter tidligere udgivelser i skyggen, for Tysklands mest succesrige sangerinde Andrea Berg, har allerede haft utrolig succes med sin nye dobbelt album “Atlantis”. Efter kun tre dage i handlen havde det nået guld status med over 100.000 solgte albums. Og nu, et nogle dage senere, er det endelig officielt: “Atlantis” er Andrea Bergs syvende album som ligger nr 1 i træk!

Forleden dag debuterede Andrea Berg i den såkaldte “Pole position” på den internationale hitliste. Med tre gange så mange enheder der sælges som andenpladsen, så er Andrea Bergs album er klar til en historisk Chart begyndelse.

Selv på singlehitliste kan Andrea ses selvom der ikke har været udgivet singler i handlen, men nogle sange fra albummet har været solgt som downloads og de er downloadet så mange gange, at de er opført i charten, især det aktuelle kæmpehittet “Das Gefühl” (nr. 52), men også Atlantis lebt” (nr. 84).

Manfred Rolef, Vice Præsident Ariola GSA: “Vi er meget stolte af den fænomenale lancering af Andrea Bergs nye dobbelt album” Atlantis “. Over 100.000 enheder er der solgt i første uge og er en ny rekord for Andrea Berg og Ariola.Vi er også stolte af at for første gang at have 1 pladsen i alle digitale butikker. Vi ønsker Andrea Berg tillykke og takker for det hårde arbejde. De næste resultater og mål er foran os.

Det 16. Studiealbum fra Andrea Berg består af i alt 25 numre, der alle fra hendes egen pen og produceret ved bl.a. Dieter Bohlen og DJ BoBo. I øjeblikket er den 47-årige musiker på en salgsfremmende turné i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Andrea Berg - ATLANTIS

Kilde: Ariola.de
Læs vores anmeldelse af Atlantis albummet her: Andrea Berg Atlantis

Det skal du læse