Andrea Berg giver nye tip: Hvad laver hun i “Schlagerchampions” 2019??

Andrea Berg hæver spændingen igen før hendes optræden ved “Schlagerchampions” i 2019: Hvad forbereder hun til showet? Nu har hun givet et nyt tip.

Et af de absolutte højdepunkter ved “Schlagerchampions” 2019 bliver optræden fra Andrea Berg. I flere dage har hun hævet spændingen og annonceret at hun har “noget forberedt”. Derefter blev der spekuleret meget. Og nogle fans kan ramme “Bulls eye”.

Nu har Andrea Berg givet et varmt tip om, hvad vi kan glæde os til på lørdag. På sin Instagram-konto udsendte schlager dronningen en video fra hendes sidste års “Heimspiel”. Der præsenterede hun den hidtil upublicerede sang “Lass uns keine Zeit verlieren”.

https://www.facebook.com/andrea.berg.de/videos/708195032915075/

Andrea Berg udgav optagelsen af denne sang på sine sociale mediekanaler. Så det bliver mere og mere sandsynligt, at hun vil synge denne sang på scenen i “Schlagerchampions” i 2019.

2019 bliver året for Andrea Berg, og vil starte denne lørdag med Florian Silbereisens “Schlagerchampions” i Berlin. Fansene var allerede nysgerrige, hvad Andrea Berg har overvejet for hendes tv-optræden. Men nu har hun endda øget forventningen igen.

Billede: Andrea Berg Facebook

Andrea Berg er mystisk

“I 2019 mødes vi. Jeg lovede det og forberedte noget til dig næste lørdag “skriver Andrea Berg via Instagram til et billede, hvor hun kan ses med katten Spocky. Hun afslører ikke, hvad der sker i sit indlæg, og konkluderer dog noget mystisk med ordene “Du kan være nysgerrig, jeg ser virkelig frem til det“.

Vi er absolut begejstrede siger fans af Andrea Berg dog alligevel.

I kommentarerne under Andreas indlæg er der stor forventning om tv-optræden: “Jeg er så glad for endelig at se dig igen på tv. Jeg savnede dig meget. Held og lykke i 2019 “, er en kommentar, der opsummerer stemningen blandt fansene ganske godt.

Andreas fans har en ide og selvfølgelig spørger mange også sig selv: Hvad har Andrea Berg forberedt? “En ny sang ???”, skriver en bruger. Det ville alligevel være tænkeligt og at Andrea Berg vil udgive et nyt album i 2019 er næsten også sikkert. Er der noget bedre sted end ved “Schlagerchampions” at præsentere en ny single.

Nogle fans har endda en ide om, hvilken ny sang Andrea Berg kunne synge på “Schlagerchampions” – “Lass uns keine Zeit verlieren”, skriver flere brugere under indlægget. Og med den kunne de også have ret. Andrea Berg præsenterede jo allerede sangen live ved “Heimspiel 2018” – så nu kunne en enkelt udgivelse følge.

Hvad præcis Andrea Berg har forberedt, er det nok kun hende og Florian Silbereisen der kender til det. I sidste ende er det vigtigste, at Andrea Berg vil være til stede ved “Schlagerchampions”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse