Andrea Berg: Frisk Party-Sound til Heimspiel

Kilde: Andrea Berg Facebook – Credit: Andreas Rentz

Lige i tide til Andreas Heimspiel overrasker hun sine fans med en ny maxi-single, hvor hendes sang “Ja ich will” lyder i en ny blanding af rytmer.

For Andrea Berg-fans er Schlagerdronningens Heimspiel et fast punkt i kalenderen hvert år: De griner, danser, fejrer og selvfølgelig synger.

Andrea Berg kommer så med en overraskede til hendes fans: Lige op til starten af Heimspiel den 20. juli 2018, vil hun udgive en ny maxi-single til hendes sang “Ja ich will”. Derefter giver ‘Schlagerdronningen fire nye remixes af “Ja ich will”, som passer godt sammen med sommerens sommerfester, men vil nok gøre det godt i enhver natklub.

Sangen “Ja ich will” blev udgivet på Andreas album “25 Jahre Abenteuer Leben” i 2017, og der er også en video til sangen allerede. I lighed med Helene Fischer kunne de nye versioner bruges til Andrea Bergs live forestillinger for at tilføje endnu mere gang i den. Via Facebook gav Andrea Berg en smag af, hvad “Ja ich will” lyder som i et DJ lydklip i et lille lydklip. Der er så kommet en video med et helt mix, som man kan høre herover.

Her er den komplette Trackliste til Andrea-Berg-Single zu „Ja ich will“:

Ja ich will
Ja ich will (JoJo Dance Mix)
Ja ich will (JoJo Fox Mix)
Ja ich will (Black Forest Mix)
Ja ich will (Instrumental)
Ja ich will (DJ SELECTA Extended Remix)

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse