Andrea Berg fejrer jubilæum for hospice

I “ZDF- Fernsehgarten” den forgangne søndag, 28.09.2014, optrådte Andrea Berg som den første kunstnerinde, da hun på denne dag havde flere opgaver, som hun fortalte til Andrea Kiwiel: Et børnehospice i Krefeld, hvor sangerinden i mange år har været protektor, fejrede 10-års jubilæum.

Andrea-Berg-1

Jubilæet i Krefeld

For at fejre dagen havde hospicet ifølge ro-online.de smadret en champagneflaske ind i væggen, fordi de ikke kun fejrede jubilæum, men også lancerede et nyt projekt om søndagen. Den 6. oktober skal der stå en vinterhave færdig til hospicegæsterne og deres familier.

Til jubilæumsfesten løb også det “4. hospiceløb” af SC Bayer 05 Uerdingen af stablen. Det særlige i år var, at konceptet var et stjerneløb og havde fire discipliner. Der var CVS Marathon, DLK ,VfL Forstwald og TV Fischeln. Ca. 1.000 løbere var ifølge rp-online.de mødt op til dette velgørenhedsarrangement, både børn og seniorer.

Historien om hospicet i Krefeld

Den 1. oktober 2004 åbnede dørene til hospicet i Krefeld. Andrea Berg var med fra starten. På jubilæumsdagen hilste hospicegæsterne på sangerinden fra deres værelser, hun gav autografer og talte om, hvor vigtigt det er at have et hospice: “Da vi startede, var det et tabuemne. Mennesker havde angst. Opbygningen af et hus, der indeholder død, var skræmmende. Det er rart at se, at det nu er en del af byen Krefeld”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse