Andrea Berg får afkom som 52-årig!

52 år og stadig i fuld vigør – dette er sandsynligvis schlager dronningens livsmotto. Hendes sange har skrevet og skriver schlagerhistorie, hendes naturlige og åbne natur gør hende til vores yngling i schlagernationen.

Men ikke kun på scenen lever hun op til ry som “yngling” hos schlager fans: Igen og igen tager hun sine fans med i hendes hverdag, og giver dem indblik i den. Foruden fans spiller også familien en stor rolle for Andrea Berg.

Siden 2003 har Andrea Berg elsket sin mand, de blev gift i 2007. De elsker stadig hinanden som på den første dag. Foruden mor Helga og hendes stedsøn Andreas Ferber, der næsten har været gift med Vannessa Mai, spiller en anden person en vigtig rolle i hendes liv – datteren Lena!

I begyndelsen af året kom en svær adskillelse for dem, Også selv om Andrea ofte besøger Lena, er det svært for en mor, at ens datter er så langt væk, selv om det kun er midlertidigt.

Vil Andrea lukke et hul nu?

Så snart hendes datter er ude af huset, kom der en magisk nyhed fra “Sonnenhof”. En lille blev født! Han ser mere end sund ud, er behåret og lyder navnet “Paulchen”.

Behåret? Ja, det passer, da moren ikke er Andrea Berg selv, men hendes Alpaka dame på sin ejendom. Roen kan ses på dette nybagte-forældre billede, som Andrea Berg har postet på Facebook:

Vi ønsker sammen med Schlager.de Andrea tillykke med den nye baby lykke.

 

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse