Andrea Berg erobre Danmark

For to uger siden udkom Andrea Bergs “My Danish Collection” som er den danske pendant til hendes “Best of”, som stadig ligger på hitlisterne i Tyskland, Østrig og Schweiz, i alt 17 år i hitlisterne! For det har Andrea modtaget et hav af priser for, og hun har overgået Beatles og Pink Floyd med antallet af uger på listerne. Det er aldrig før sket for en tysk schlager kunstner.

Andrea-Berg-nr-1-i-danmark

“My Danish Collection” ramte den danske hitliste i uge 22 med en plads nr 5, og ugen efter var albummet strøget til tops og ligger nu nr 1.

Hun er schlager dronning og det er ikke kun i tyskland, Andrea Berg har igen knækket rekorderne. I den østrigske Top 40 chart har hendes “best of”-album ligget i 500 uger! Det har andre kunstner endnu ikke formået. Siden fremstillingen af pladen i slutningen af ​​oktober 2001, er den blevet solgt i over to millioner eksemplarer.

[quote]Andrea Berg siger:[/quote]“Jeg er virkelig overvældet og kan ikke engang fatte det. Det er utroligt, men en vidunderlig følelse! En særlig tak går til alle mine fans, der  har støttet mig stort i mange år og gøre dette øjeblik muligt,” siger Andrea Berg til BILD.de.

Også de tyske fans forguder deres schlager dronning, der har albummet ligget på top 100 i 346 uger, så længe har ingen andre ligget der.

Således har Andrea Berg slået superstjernerne af pind, bl.a. Pink Floyds album “Wish You Hvor Here” som har ligget 327 uger på hitlisterne.

Hvorfor har denne kunstnerinde så stor succes ?

Fans elsker hendes ægthed. Trods sin succes, er sangerinden ikke ophævet, og ønsker at være tæt på sine fans.

Andrea bor sammen med sin mand, hotelejer og spiller agent Uli Ferber og hendes datter i Aspach (Baden-Württemberg). Det er her hits som: “Das kann kein Zufall sein“, „Mein brennendes Herz“ eller “Du hast mich tausendmal belogen“. Sangteksten fanger de mange fans! I fremtiden kan vi være sikker på hun også vil levere sange til hit listerne.

Andrea-Berg-My-Danish-Collection

My Danish Colletion indholder følgende numre:

01: Du Hast Mich Tausendmal Belogen (Remix 2013)
02: Lebenslänglich
03: Die Gefühle Haben Schweigepflicht
04: Kilimandscharo
05: Mein Prinz (Remix 2013)
06: Tango Amore
07: Schenk Mir Einen Stern
08: Ich Sterbe Nicht Noch Mal
09: Du Kannst Noch Nicht Mal Richtig Lügen (Album Version)
10: Zum Teufel Mit Der Einsamkeit
11: Wenn Du Mich Willst (Dann Küss Mich Doch)
12: Ein Tag Mit Dir Im Paradies
13: Ich Schieß Dich Auf den Mond
14: Ein Bisschen Wahnsinn
15: Ich Liebe Das Leben
16: Vielleicht Ein Traum Zu Viel
17: Piraten Wie Wir
18: Flieg Mit Mir Fort
19: Lieber Gott

Det er en god samling af nogle af hendes bedste numre.

Man kan også opleve Andrea Berg i Danmark til næste år, hvor hun giver koncert i Gigantium i Ålborg. Læs mere her: Atlantis Man kan også følge hende via den danske fanklub her: AndreaBerg-Fanklub

Kilde: Sony.dk

Det skal du læse