Andrea Berg er toppen – Rekord for evighed

Andrea Berg

Andrea Berg: over 1000 uger på hitlisten

Andrea Berg har i hendes karriere slået flere rekorder. Men langsomt bliver det virkelig skræmmende. Med de seneste tal er det endnu en gang klart hvor unik Schlager sangerinden er på den tyske musik scenen. Hun kan være stolt af sig selv og alligevel er de nøgne tal kun et symbol, hvor meget hendes fan elsker hende.

I over 1000 uger har Andrea Berg med sine plader og singler, været placeret på den tyske hitliste. Det lyder lidt abstrakt, men prøver her at give en forklaring.

Tusind uger er: Over 19 år eller 1000 uger eller 7000 dage

Når man tænker , at Andrea Berg udkom med hendes første plade i 1992, så er det klart, at der næppe er en dag i de sidste 20 år, hvor Andrea Berg ikke har haft en titel fra et album på hitlisten. Det er en dimension som andre stjerne kun kan drømme om.

Best-of albummet er det mest solgte

Det mest succesrige CD fra Andrea Berg er og bliver hendes Best of plade, med hendes mest populære hits. *Over to millioner solgte og har været placeret over 350 uger på hitlisten.

Vi ønsker Andrea Berg tillykke med denne succes. Disse imponerende tal viser endnu engang, at hun er den tyske Schlager dronning.

Kilde: Schlagerfieber.de

RELATEREDE ARTIKLER