Andrea Berg: Er der stress hos Florian Silbereisen?

I den næste udgave af “Giovanni Zarrella Show” i november vil Andrea Berg være på scenen for femte gang. Meddelelsen giver anledning til en del spørgsmålstegn og rejser spørgsmålet om, hvorfor Berg i stigende grad vælger at optræde i Zarrellas show og sjældent ses i Florian Silbereisens shows.

“Giovanni Zarrella Show” finder nu sted fire gange om året og tiltrækker en imponerende gæsteliste. Ud over store navne som Roland Kaiser, Peter Maffay og Johannes Oerding forventes også verdensstjernen Anastacia. For hende er det første gang i Zarrellas show. Sarah Engels og Matthias Reim vil også være gæster, og sidstnævnte tager sine børn Julian og Marie Reim med.

Men det, der er særligt slående, er Andrea Bergs regelmæssige deltagelse. Den 57-årige schlagersangerinde var kun med i programmet i begyndelsen af året, og nu kommer hun igen. Hun har allerede været gæst i Zarrellas show flere gange i de foregående år. Derimod har hun været sjældnere i Florian Silbereisens shows, hvor hun ellers plejede at være gæst oftere. Siden hendes sidste optræden hos Silbereisen i november 2021, har der været ni andre shows, hvor Berg kunne have optrådt.

Der er nu spekulationer i branchen om, at en mulig årsag til dette kunne være spændingerne mellem Vanessa Mai og producenten af Silbereisen-showene, Michael Jürgens. Mai havde offentligt kritiseret, at hun ikke syntes, at nogle af de ting, Jürgens gjorde i showene, var “cool”. Spørgsmålet er, om Berg også ses sjældnere i Silbereisens shows på grund af disse uoverensstemmelser. Interessant nok ledes Berg af Andreas Ferber, hendes mands søn og også Vanessa Mais mand. De præcise årsager til Bergs beslutning er dog stadig ukendte, men vi kan ikke forestille os, at de to kunstnere er blevet uvenner…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse