Andrea Berg er blevet tildelt 19 guld- og platinawards

Kilde: Andrea Berg Facebook
Kilde: Andrea Berg Facebook

Sony Music fejrer deres mest succesfulde kunstner i deres hitliste historie: Det regner med priser til Andrea Berg.

Aspach, 29.10.2014. Det var en ekstraordinær prisuddeling: Som en del af “Bergfest” blev Andrea Berg hædret med en regn af guld og platin – i alt 19 priser. Ingen international eller national kunstner er placeret så højt på Gfk Entertainment officielle tyske hitlister: I alt 907 uger har Andrea Berg været repræsenteret med sine udgivelser og sit “Best of”-album, som med i alt 347 uger er det længst placerede album i tysk hitliste-historie. “Best of”-albumet har været repræsenteret i utrolige 617 uger på hitlisten i Østrig på deres “Østrig top 4ty”, og det er en absolut rekord i Østrig. “Andrea Berg begejstrer ved generationsskifte, motiverer folk med sine sange og live-optrædener og træder direkte ind i hver fans hjerte. Denne gave, kombineret med hendes nærhed og år af loyalitet over for sine fans, gør hende til en exceptionel kunstner i tysk musikhistorie. “Vi lykønsker dronningen af hitlisterne med denne imponerende record,” siger Philip Ginthör, CEO Sony Music GSA.

“Ud over den unikke hitliste-rekord er vi meget stolte over, at vi fik lov at give Andrea så mange guld- og platinawards”.

“Det var skønt at kunne fejre det sammen med mange venner og partnere efter det samarbejde vi havde og denne success,” siger Manfred Rolef, vice præsident AOR-Labelgroup GSA.

Til cermonien ved Guido Cantz var foruden Dieter Bohlen og DJ BoBo også talrige venner og kolleger. Efter alle disse awards venter allerede nu det næste store højdepunkt, den 7. november udkommer det første dobbelt livealbum i Andrea Bergs utrolige karriere. “Atlantis Live – Das Heimspiel” som blev indspillet under Open Air i Aspach og indholder foruden hendes store hits også unikke duetter med gæster som Semino Rossi, DJ Ötzi og DJ BoBo. Ligeledes udkommer albummet som premium-udgave og en begrænset fanpakke, i den er der hele ZDF lørdags aften tv-show som dvd.

I Tyskland har hun modtaget følgende priser:

3x Platin for „Abenteuer“
2x Platin for „Atlantis“
1x Gold for die DVD „Atlantis – LIVE“
1x Platin for „Dezembernacht“
5x Gold for „Die neue Best Of“
1x Platin for „Du bist frei“
7x Gold for die DVD „Emotionen hautnah“
5x Gold for die DVD „Live – Das große Konzert in Oberhausen“
4x Platin for „schwerelos“
5x Gold for „Splitternackt“
1x Gold for „Weil ich verliebt bin“
1x Platin for „Wo liegt das Paradies“
3x Platin for „Zwischen Himmel & Erde“
3x Gold for  DVD „Zwischen Himmel & Erde“

I Østrig har hun modtaget følgende:

6 x Platin for „Best Of“
3 x Platin for “Die neue Best Of”
3 x Platin for “schwerelos”
3 x Platin for “Abenteuer”
3 x Platin for „Atlantis“

På billedet ovenover (Michael Malfer fra Sony Music) fra venstre til højre:

Dietmar Lienbacher (Division Head Austria), Manfred Rolef (Vice President AOR-Labelgroup GSA), Dieter Bohlen, Andrea Berg, Philip Ginthör (CEO Sony Music Entertainment GSA)

Kilde: Sony Music og Andrea Berg Facebook

Vi skal så heller ikke glemme, at Andrea også fik guld for “My Danish Collection” her i Danmark, da hun besøgte landet tidligere i år. Hvorfor dette ikke er på listen, er os en gåde? (Red.)

Det skal du læse