Andrea Berg: Endnu engang har hun vist hvor stort et hjerte hun har

Der er mange grunde, hvorfor Andrea Berg er en ægte sympatisk person. Hun laver god stemning, berøre sine millioner af fans med hendes følelsesmæssige sange, er et jordnær familiemenneske og er som alle andre. Tirsdag d. 31 januar, optrådte hun for sine mange fans ved en koncert i Leipzig – men der var også en en grund at fejre for Andrea.

Af CEO af “Hildegard Bredemann Busch- du Fallios stiftung, Christoph v. Berg”, fik hun overrakt en check på hele 40.000 Euro til stups-KINDERZENTRUM DRK-Schwesternschaft Krefeld hvor hun er protektor for. Som Diane Kamps, chef for røde kors søsterskab Krefeld sagde, vil donationen gå til at oprette et nyt hospice for børn og unge.

Andrea Berg finder følelsesmæssige ord til tak

I 1978 grundlagde avis udgiveren “Hildegard Bredemann Busch-du Fallois” fonden af salget af C.-Busch-du Fallois forlaget. Især sociale projekter i området Krefeld / Niederrhein skulle finansieres af fonden. “Jeg glæder mig meget over det store beløb til stups-KINDERZENTRUM, men også over, at fonden er så meget involveret i min hjemby Krefeld og i de forløbne sociale projekter, som børnehjem og de tamilske samfund. Der så mange mennesker som bekymre sig i Krefeld, om sine medmennesker og som har brug for støtte”, Andrea er taknemlig for den generøse støtte.

Kilde: promipool.de