Andrea Berg: Disse personer styrker hende

Schlagerstjerne Andrea Berg kan ikke klage over mangel på succes: Hendes syv sidste album stormede toppen på den tyske hitliste, og hendes aktuelle album “Atlantis” var også nr. 1 i Østrig og Schweiz. Tre bestemte mennesker i hendes liv sørger for, at hun ved alle disse triumfer ikke står alene; datter Lena-Maria, mand Uli Ferber og Andrea Bergs mor, Helga.

Andrea Bergs datter: Lena-Maria

Datter Lena-Maria kom til verden den 20 juli 1998. Lena-Marias far er Andreas daværende mand, Kai. Producent Eugen Römer, der opdagede schlagersangerinden i 1992 og hjalp hende til toppen af hitlisterne, er fadder til Lena-Maria, hvilket er bevis på hvilken stor rolle succesproducenten har spillet i hendes liv. Andrea Bergs datter Lena-Maria er 16 år. I juli 2014 fejrer hun sin 17-års fødselsdag. Sammen med sin datter og sin mand Uli bor Andrea Berg i Kleinaspach i nærheden af Stuttgart.

Andrea-Berg-og-Ule-Ferber

Andrea Bergs mand: Uli Ferber

I 2003 mødte sangerinden manden, der forandrede hendes liv for altid. Hun lærte Uli Ferber at kende ved en koncert på hans hotel i Kleinaspach, og ikke længe efter kom kærligheden. Den 27. juni 2007 giftede parret sig, og også den dag i dag, snart syv år efter, virker de begge ligeså forelsket, som var det den første dag. I underholdningsshowet “Willkommen bei Carmen Nebel” i november 2013 var de begge gæster, og alle kunne se, hvor lykkelige og hvor godt et team de er. Hver krage søger som bekendt mage, og det synes at være tilfældet for dette drømmepar. Til SUPERillu.de fortæller Andrea Berg og manden Uli Ferber, at det var kærlighed ved første blik.

Andrea Berg: “Det var en perfekt match. Vi var straks på bølgelængde”.

Uli Ferber: “Også jeg havde en prikkende fornemmelse med det samme, og det var usædvanlig intimt mellem os”.

Helga: mor og fortrolig til Andrea Berg

Til Andrea Bergs familie hører foruden hendes elskede datter Lena-Maria og mand Uli Ferber også hendes mor Helga. Lige efter hendes elskede ægtemand og Andreas’ far, Jürgens, død, var mor og datter uadskillelige, og var der for hinanden. Bambien, som Andrea fik i november 2013, dedikerede hun til sin far, og i takketalen rullede tårerne ned ad kinderne.

Ligegyldigt om det er lykkelige øjeblikke eller stressede situationer, en ting sikkert; efter en lang dag for schlagerstjernen Andrea Berg: familien er uvurderlig.

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse