Andrea Berg: Den sværeste beslutning i hendes karriere?

Ingen forventede denne nyhed på det tidspunkt! For et år siden blev det kendt: Andrea Berg lod sig løsrive fra sin ledelse pr. 30. september.

Under ledelse af sin stedsøn Andreas Ferber har hans AFM-gruppe overvåget sangeren siden 2014. Adskillelsen omfattede ikke kun forvaltningsaktiviteterne men også administrationsaktiviteterne for Andreas Ferber for Bergrecords GmbH såvel som Andrea Berg Tournee og Promotion GmbH.

“Jeg vil gerne takke Andrea Berg og hele teamet for tilliden og samarbejdet”, siger Andreas Ferber og ønsker fremtiden “alt godt og masser af succes.

Foruden Andrea Berg administrerer Ferbers agentur også duoen Fantasy og Vanessa Mai, med hvem han også er gift. Måske var de bare for mange store stjerner på én gang? Når alt kommer til alt, hver og en af dem er meget succesrig og har derfor brug for en kompleks styring!

Et år efter adskillelsen er en ting sikker: Andrea beklager ikke denne beslutning på nogen måde. Som hun understregede i mange interviews, går familien nu videre. Og når du er klar over, at virksomheden har en negativ indflydelse på det private, skal du tage en beslutning og undertiden tage svære valg. Det er meget vigtigere, at du sidder lykkeligt ved et bord derhjemme, end du diskutere om jobbet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse