Andrea Berg deler sine erindringer med sine fans

I år fejre Andrea Berg hendes sølvbryllup med hendes musik, i september 1992 udkom hun med “Du bist frie”, det første album fra sangerinden. 25 års jubilæet er for sangerinden nostalgisk, for på Facebook har hun postet to personlige  erindringsbilleder fra begyndelsen af hendes karriere og delt med sine fans.

Andrea Berg mindes – også fans

Allerede 1 maj delte Andrea Berg på Facebook et billede af forsiden på hendes første album “Du bist Frie”. Til det skrev Andrea ” Se hvad jeg har fundet! Min første plade! Den er fra september 1992! Utroligt! Så vi vil snart have noget i retningen af “sølvbryllup” 25 år Andrea Berg! Jeg er lidt dybt berørt og glæde om alle disse minder om alle disse år! Jeg synes vi skal fejre det! Jeg elsker livet. Mange tak venner! og : Ud på nye eventyr”. Postet vækkede minder hos mange af hendes fans, de skrev korte tekster eller lagde billeder op. De skriver om den forbundethed der er med sangerinden og beskriver deres første møde eller særlige øjeblikke. En fans skriver: “Kære Andrea, ja 25 år med dine sange og jeg er altid imponeret, fordi de har ledsaget mig, også i en svær tid og givet mig mod til fortsat at se fremad og gå på, selvom det stadig gør ondt. Glæder mig til en ny Tour”. Og en anden skriver: “Allerede 25 år, som tiden går! Du lader os med dine sange drømme, grine, græde! Jeg håber at det varer længe endnu! Du er den bedste for evig og altid”

Andrea Berg, Facebook

Nyt opråb

Sympatien fra hendes fans bragte sandsynligvis Andrea Berg en ide, for dagen efter postede hun endnu et erindrings foto. Denne gang et portræt af sangerinden i et radiostudie. Til det skriver Schlager stjernen: “Hallo Kære, Se min første udsendelse! 25 år siden! Trøjen var sikker stil og frisuren! Har I også billeder fra den tid, hvornår og hvordan kom I for første gang til at høre mig og min musik? Jeg vil gerne samle historierne! Måske laver vi en fan kronik til jubilæum! Har I nogen ideer? Jeg ønsker jer en skøn aften. vær beskyttet”

Andrea Berg, Facebook

Sagt – Gjort, for fans til Andrea Berg fulgte og delte kommentar. Især de mange fælles billeder med sangerinden har en masse fans postet og det efterlader bestemt ikke Andrea alene. Om onsdagen fulgte et tredje nostalgisk post fra Andrea Berg. Denne gang delte hun to billeder: På det ene står hun sammen med sin far på scenen. Til det skrev Andrea: “Hallo Kære, Jeg er virkelig forbavset over hvor mange historier der forbinder os! Det er virkeligt specielt for mig. Måske jeg samler alle i en dagbog, da disse erindringer er dyrebare skatter for mig! Se her f.eks. i 1993 i et skydetelt, 27 år! Kjolen har jeg stadig, passer endda! Og med min far! Vær beskyttet, Jeres Andrea

Andrea Berg, Facebook
Andrea Berg, Facebook

Kilde: Schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER