Andrea Berg: “Das Gefühl” TV-Premiere i ZDF-Fernsehgarten

Andrea Berg fejre hendes 20 års scene jubilæum med sit egen tv-show , talrige musik venner var ved hendes jubilæum og lykønskede Andrea Berg. Den 6. September udkommer hendes nye album “Atlantis” som er et dobbeltalbum. Til coveret er Andrea Berg gået under vand og fået taget nogle super billeder.

På ZDF fernsehgarten den 1. September 2013, giver Andrea Berg en smagsprøve fra hendes nye CD, hun vil præsentere “Das gefühle”. Ved alle hits fra Andrea Berg skal man ikke søge efter følelsen, den er der altid.

andrea-berg-atlantis-2

Andrea Berg gik for “Atlantis” under vand

Andrea Berg vil med “Atlantis” tage på tour, og i foråret 2014 går det løs. DJ Bobo er igen den ansvarlig for koncert showet, med et emne som “Atlantis” kan han lave et scoope. Dieter Bohlen var producent for de to sidste album til Andrea Berg og har også til “Atlantis” leveret hits og schlager, også det første hit fra Andrea Berg “Das gefühle” er fra Dieter Bohlen. Alle Andrea Berg fans venter et stort album med 25 sange og en gigantisk Atlantis tour, Andrea Berg har sagt: ” showet er gigantisk og storagtigt, jeg har det bedste job i verden”.-

Billetter til Danmark kan købes Klik her

Billetter til Tyskland kan købes Klik her

Laura_Wilde

Men andre store schlager stjerner og sangere er gæster den 1. September på ZDF fernsegarten kl. 11.00.

  • Christoff
  • Markus Wolfahrt
  • Uta Bresan
  • Wolfgang Ziegler
  • Laura Wilde
  • High South
  • Ewig mit Jeanette Biedermann

Stjerne kokken Johann Lafer laver med sit besøg i Fernsehgarten meget lækker mad, han ønsker lave mad til hele publikum og vil lave lækre opskrifter i ZDF fernsehgarten. For billetter og kommende terminer på fernsehgarten kan du tjekke ud på ZDF hjemmeside.

Kilde: Schlagerportal.com

Det skal du læse