Andrea Berg: Chokerende tilståelse!

Foto: John Nissen / Tyskschlager.dk

Efter hendes forældres bilulykke i 2011 gik schlagerstjernen Andrea Berg ned. Men hun opgav aldrig håbet. Hvordan hun klarede det, har hun nu afsløret i et interview. Året 2011 var ikke let for Andrea Berg: Tidligere i det år havde hendes elskede forældre en alvorlig trafikulykke.

Hendes mor Helga var derefter på hospitalet i flere måneder: Klemt lunge, trykket ribben og åbne brud fik hende til at bekymre sig. Andreas far dør af kræft, kort efter ulykken. En tid, hvor Andrea Berg ofte gik ned trods sin styrke. Hun har trillet mange tårer, men hun er en stærk kvinde og hjælper, hvor hun kan.

Nu har hun afsløret i et interview med “Freizeitwoche”, at hun endda havde taget sig af sin mor. Og det, selvom hun var på turné. Hendes mor havde faktisk behov for rehabilitering og havde også brug for daglig pleje. Uden yderligere varsel tog Andrea det i sine egne hænder og bragte sin mor hjem til sig selv. Sammen med en ven og hendes datter Lena, sørgede kvinderne for den syge Helga.

I dag er 74-åringen Helga fit igen og hjælper endda på det familieejede hotel “Sonnenhof”. Andrea Berg er der altid for sin familie, og opgiver aldrig håbet. Hvordan gør hun det Hendes dybe tro og hendes urokkelige vilje er hendes incitament, afslører Andrea i et interview.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse