Andrea Berg beundre Celine Dion

Andrea Berg kiggede selv autenticitet fra Celine Dion af, for den 47 årige schlager stjerne rejste før optagelserne af sit nye album “Atlantis”, til Las Vegas og så en optræden fra hendes canadiske kollega og hendes publikum “Hvordan hun kunne omfavne dem følelsesmæssigt”, beundrede hun meget.

“Fra hende kan man lære meget. Det er utroligt, at en super stjerne giver mig, som tilskuer, den følelse af at hun taler til mig, føler sympati med mig. Hun fortæller om sin familie, er meget tæt, er følelsesmæssigt berørt”, svarede Andrea Berg i et interview med “Web.de”. ” Det er ganske storslået. Og efter min mening adskiller det fårene fra bukkende. Fordi du skal være istand til at omfavne dit publikum følelsesmæssigt. Og det gør Celine Dion fantastisk”.

Selv føler hun sig mere forbundet med sine fans. Dette afspejler sig også på hendes nye “Atlantis”, som hun beskriver som ” en rejsedagbog af livet”. ” Alle har et ansvar, de skal opfylde, opleve de små dramaer og katastrofer, de store fejlbeslutninger over kærlighed, har betydning for spørgsmålene. Faktisk er vi alle på den samme rejse, nogen mennesker må måske gentage turen, mange har ikke forstået den, men til sidst komme vi alle dertil”.

I mellemtiden ville Berg ser frem til den nye kærlighed til schlager i Tyskland og den succes tysktalende musik har. ” Når du ser på hitlisterne, så er det hurtigt halv delene af kunstnerne på album listen der er tysktalende. Og det finder jeg sensationelt, at disse grænser endelig flytter sig. Det var længe været ventet”.

andrea-berg-2

Kilde: klamm.de

Det skal du læse