Andrea Berg besøgte Top Charlie i Parken

I går var der ikke kun melodi grandprix hvor Danmark vandt, der var også underholdning i Parken i København. Der besøgte den tyske schlager dronning Andrea Berg Top Charlie og gav publikum noget at danse til. Der var 4500 der delto i festlighederne, hvor der også var de kendte dansktopstjerner som Kandis, Bithe Kjær m.fl.

Andrea Berg er en høflig dame, og præsenterede også sit kommende show Atlantis som hun tourneer med i 2014, hvor hun blandt andet også kommer til Danmark, men hun fortalte også at hun har lært lidt dansk, og de vigtigste ord som blandt andet “Tak”, “Elsker øl”, “Skål” og “Hej”.

Det er Gigantium i Ålborg der har fået æren af at være rammen om dette Atlantis Show, et show som hun selv fortæller at vil indehold fisk, skildpadder, havfruer og meget andet godt til at sætte ens fantasi i gang med. Det er nemlig noget af det som Andrea Berg ønsker for sit publikum når hun underholder, at de kommer i en anden verden. Det bliver den 28-3-2014 at man kan opleve Andrea Berg i Ålborg.

Tyske Andrea Berg er ikke så kendt i Danmark endnu, men hun har siden 90’erne været en stor anerkendt slager stjerne i Tyskland. hvor hun har fået adskillige priser og har hits som “Vielleicht ein Traum zu viel” og “Du hast mich tausendmal belogen”. Andra Berg er også er kendt for sin spektakulære og tætsiddende sceneoutfits.

Andrea-Berg-i-Top-Charlie Andrea-Berg-i-Top-Charlie-1 Andrea-Berg-i-Top-Charlie-2

Kilde: AndreaBerg-Fanklub

Det skal du læse