Andrea Berg Backstage: Hun viser et billede fra “Heimspiel” øvelse

Foto: Andrea Berg Facebook

Snart er tiden kommet. Andrea Berg fejrer endelig sit store Heimspiel, og alle fans er allerede meget spændte. Nu giver Andrea Berg eksklusiv indsigt i øvelserne til Heimspiel. Den store koncert vil være den 20. juli 2019, så dette er den sidste resterende øvelse, før arrangementet endelig starter.

Andrea Berg med Heimspiel og tour

For Andrea Berg vil de kommende måneder være superintensive. Nu er det i første omgang Heimspiel, så tager hun frem til slutningen af året, på en stor mosaik tour. Endelig kan Andrea Berg opleves live igen. Selvfølgelig, for et sådant mega-show som Heimspiel skal alt være korrekt øvet. Andrea Berg ved også dette og giver en første smag af repetitionerne.

Vi ser et malerisk værelse og alle slags instrumenter, der kontrolleres. Andrea Berg sidder i baggrunden og overvåger det hele. Det er okay selvfølgelig meget vigtigt i et sådant show som Heimspiel.

14. Heimspiel i Aspach

Det er allerede det 14 mega-begivenhed af denne art, og selvfølgelig vil de tilbyde fans et godt show. De andre stjerner som Maite Kelly er nødt til at stole på en perfekt lyd. Det er virkelig rart at se, hvordan Andrea Berg personligt tager sig af alt.

Billetter og alle gæster til Heimspiel 2019

Det 14. Heimspiel er allerede udsolgt denne kommende weekend. Billetter er stadig tilgængelige for Bergfest om søndagen. En slags familie fest med gode tilbud. I øvrigt vil “Die Draufgänger” også skabe en festatmosfære med deres hit “Cordula Grün”. Ved det egentlige Heimspiel vil Maite Kelly og Die Schlagerpiloten være der. Som altid, mega-fest i Aspach i Mechatronik Arena.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse