Andrea Berg – Atlantis

Som mange går og venter på, så er Andrea Berg snart klar med sit nye album “Atlantis”. Det udkommer d. 6 septemper 2013. Andrea Berg starter også sin nye Tourne med samme navn, i tyskland, dog først til Januar 2014.

Andrea-Berg-Atlantis
Andrea Berg er Tysklands mest succesfulde sangerinde igennem mange år. Seks Echo Awards, talrige guld og platin plader, udsolgte ture og endda et certifikat for “Guinness World Records” for registreringer af hendes “Best of”-album i tyske og østrigske hitlister bekræfter denne unikke karriere.

I år fejrer hun 20 års jubilæum – og så længe det rører folk på en meget smuk måde så giver det Andrea utrolig stor popularitet på grund af hendes fans.

Kick-off jubilæumsåret faldt d. 12 Januar 2013 med et stort lørdags aften show “20 Years of Andrea Berg” som blev sendt på ARD. Hendes album Abenteuer har solgt over 600.000 eksemplarer, og er stadig på hitlisterne og har nu været der i over 90 uger, og det giver igen bevis for hendes enestående plads i musikverdenen. Og rejsen fortsætter.

Nu kommer der så et nyt album fra Andrea Berg. Det er med titlen Atlantis og lover god underholdning og store overraskelser. Musikalsk har Tysklands mest succesrige sangerinde hentet forstærkninger fra et første klasse team: Flere producenter og komponister har Andrea Berg ledsaget kreativ. Resultatet er meget høj klasse og nogle fantastisk sange, som præsenteres til fans på et dobbelt album.

Kilde: Sonymusik.dk

Det skal du læse