Andrea Berg: Atlantis Live – Das Heimspiel

Andrea-Berg-Atlantis-Live-p
Den viste udgave herover er fan udgaven, som er i et begrænset oplag

Endelig sker det! Den 7. november udkommer det første livealbum fra Andrea Berg. Det har titlen “Atlantis Live – Das Heimspiel”.

For over 30.000 begejstrede fans afholdt Andrea Berg i juli i år sin hidtil største weekend i Aspach ved Heimspiel med sit dobbelt platin nr. 1 album “Atlantis” og sine andre superhits. Den særlige nærhed til hendes fans i hjemlige Machatronik Arena gjorde begge koncerter mindeværdige. Et perfekt organiseret sceneshow og en imponerende musikalsk opførelse fra denne ekstraordinære kunstner fik publikum til begejstret at deltage.

Nu er det første livealbum på trapperne og er fra den 7. november ude som dobbelt-cd, men fås også som premium-version i en høj kvalitet og med bonus-dvd.

I skal glæde jer til mange sange fra Andrea Bergs aktuelle succesalbum “Atlantis”, men naturligvis også til mange af hendes andre store hits.

Ud over dobbeltalbummet og premium-udgaven er der også en begrænset fanpakke, som indholder en 48×48 cm stor plakat samt en årskalender for 2015. Der findes forskellige versioner, som alle kan forudbestilles på www.andrea-berg.de.

Kilde: Sony Music.de

Det skal du læse