Andrea Berg: Alderdomspanik

Sangerinden Andrea Berg gør alt for at se ung og frisk ud – især da hun oftere er dukket op ved siden af ​​sin sporty svigerdatter. CLOSER kender baggrunden…

Hun vil ikke overlade noget til tilfældighederne

Ultra stramme outfits, ansigtsfiltre og diætvanvid: Andrea har for nylig arbejdet på en bemærkelsesværdig disciplineret måde for at fremstå som sexet og ungdommelig selv i midten af ​​halvtredserne. Tilsyneladende har Andrea (56) følt et stort pres siden forsoningen med sin 26-årige kollega og svigerdatter Vanessa Mai (30).

Andrea Berg: “Jeg vil se fantastisk ud”

I ugevis levede sangerinden af ​​grøntsagsjuice og miniportioner. Hun ville være lige så slank og smidig, som da hun var i sin bedste alder.

“Ti kilo er tabt, gudskelov,” siger hun stolt. Hun vejede sig på sin fødselsdag den 28. januar og sagde: ”Nej, det er ikke muligt!” Hun var meget streng over for sig selv: ø”Min personlige ambition er: Når jeg går på scenen, vil jeg også gerne se fantastisk ud. Jeg vil ikke skulle trække maven ind og føle mig mopset.”

Pinen var det værd

På sit 30 års scenejubilæum viste Andrea Berg sig nyslanket i minikjoler med dyb halsudskæring, stramme læderbukser og slående glatte ansigtstræk. Så resultatet af hendes pine var imponerende.

Det sexede udseende blev dog ikke godt modtaget af alle seere. Mange hånede hende for at opføre sig som “den tyske madonna, der altid vil se ung ud”.

En særligt forarget fan udtalte sig online: “Hvordan kan du gøre sådan noget?! Tøjet er et desperat forsøg på at fremstå ungdommeligt.”

Sættes den fælles duet Andrea Berg under pres?

Men Andrea Berg, der beundrede Romina Power (70) som teenager, vil rigtig gerne se sprød og fit ud, sikkert også for at hun ikke ser for gammel ud ved siden af ​​sin veltonede svigerdatter.

Siden de to kvinder omsider er blevet forsonede efter en lang radiotavshed, er de blevet set oftere sammen igen, og Krefeld-kvinden frygter formentlig sammenligningen. Især da Vanessa anses for at være ekstremt disciplineret, når det kommer til sport og ernæring.

Det er meget muligt, at Andrea arbejdede endnu hårdere end normalt, før hun trådte foran kameraet med Vanessa for at fremføre deres duetsang “Unendlich”.

For at kunne stå op mod sin slanke unge kollega gled hun også i en hudtæt minikjole og dømte samtidig Vanessa til lidet flatterende baggy bukser og en højhalset top.

Hun har det endelig godt igen

Men selv på egen hånd vil Andrea Berg, der ikke længere udskyder en drøm, altid gerne vise sin ungdommelige side og præsentere sig selv oftere og oftere i ekstremt hotte outfits og poserer på Instagram – ofte med et ansigtsfilter.

Jeg kunne ikke længere lide mig selv i spejlet, og det gjorde de sidste billeder og optrædener af mig heller ikke,” forklarer hun sine optiske optimeringsforanstaltninger. “Nu har jeg det godt igen.” Nå, i det mindste. Det er jo det vigtigste.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER