Andrea Berg: 20 år på scenen med succes

Andrea Berg er en usædvanlig kunstner. Schlagerdronningen er lige udkommet med hendes aktuelle album “Atlantis”, og indtog straks 1. pladsen på hitlisten og tager på tourne i 2014. Et spektakulær show venter hendes fans ved Atlantis touren. Hendes sange “Du hast mich tausendmal belogen” og “Die gefühle” er blevet superhits. Med hendes show “Andrea Berg- Die 20 jahre show” som blev sendt på tv tidligere i år, fejrede Andrea Berg sit scene jubilæum. I showet var gæster som Lionel Richie, PUR, Semino Rossi, die Höhner, Florian Silbereisen, Roland Kaiser, Andreas Gabalier. Helene Fischer kunne ikke være tilstede, men var via et link live fra sin egen koncert.

Andrea Berg har i sin karriere modtaget rigtig mange priser: ECHO, Goldenen henne, krone der volksmusik og talrige guld og platin priser. Andrea Berg har arbejdet sammen med procenterne Eugen Römer og Dieter Bohlen. Andrea Berg bor sammen med sin mand Ulrich Ferber i Aspach og sammen har de et hotel.

andrea-berg-20

Andrea Berg: Die 20-Jahre Show

Fik du ikke set Andrea Bergs jubilæums show, så er chancen der igen, for det bliver sendt igen den 9. November 2013 på NDR. Det er et utroligt spektakulært show, der er værd at se, og ikke kun for Andrea Berg fans.

Kilde: Schlagerportal.com

Det skal du læse