Altid up to date – Santiano-Tour Logbog

“Hver dag brænder vi under neglene. Det er en hård sejltur” fortæller Björn Both, der er frontfigur i bandet, hver gang en koncert skal begynde. På deres officielle tour åbning begynder de i Unterwarnow, der bordede SANTIANO sidste mandag Rostock. I over to timer begejstrede bandet fra det høje nord, de mere end 3500 besøgende, stadthalle var totalt udsolgt.

På deres anden Tysklands tourne “Mit den Gezeiten” – live til koncerten sætter de fire igen sejl på “et ordenlig skib”. Med deres mægtige skib scene, et omfattende og et bombastisk lyddesign og en lyd klasse, tager bandet sin triumftur gennem 60 byer. Om bord er sangene fra det aktuelle succes album “Mit den Gezeiten” og deres debutalbum “Bis ans ende der welt”.

Publikum, en rasende mængde, der i slutningen af koncerten ikke ville lade den slutte, er belønningen for et fantastisk show. Frontfiguren Björn Both siger selv: ” Vi gør faktisk alle, vanvittige, dette var en oplevelse – en aften sammen med vores publikum i 2 1/2 time – er noget vi har arbejdet hen imod. Og for at give, og at fejre vores fans, som om der ikke var nogen i morgen”.

For alle, der ikke kan vente, at opleve SANTIANO live på tour. For alle, som måske ikke være der og for alle, der ønsker at følge fyrene på deres store Tysklands tourne, er SANTIANO kommet op med noget. Axel (Stosberg) og Björn fører en tour dagbog, der dagligt med billeder, videoer, kommentar, under touren bliver fyldte med oplevelser. Tag et kig:

http://www.semmel.de/ssl/santiano eller på  www.facebook.com/SantianoMusik

santiano-4

SANTIANO holder en jule pause, og er tilbage midt i April 2014, med over 60 koncerter live på tour og kan igen opleves. Der er få billetter tilbage for datoerne i 2013.

[box_info]Kilde: universal.music.de[/box_info]

Det skal du læse