Altid de samme gæster hos Florian Silbereisen – ARD forklarer hvorfor!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

I lang tid har programmerne med Florian Silbereisen og Co. været kritiseret. Årsagen: Den manglende variation med hensyn til gæster. Hvad sker der overhovedet der? ARD har taget sig tid og forklaret!

“Det er altid de samme ansigter!” og endnu en gang deltog Beatrice Egli, Jürgen Drews og Ross Antony i årets “Schlagerbooom 2021”. Den hårde kerne, så at sige. Nogle er glade for det, andre keder sig næsten. Store musikere, der dog er faste gæster i de store musikshows!

Faktum er, at hos Silbereisen og Co. triumferer stort set de samme “ansigter” på scenen, mens unge talenter længes efter en sendetid. “Det er ikke sjovt længere” Ups, hvad er det for nogle ord? Nå, fansene klager over den manglende variation – og har gjort det i et stykke tid.

“Det er ikke længere sjovt at se showet,” sagde en virkelig entusiastisk Schlager-fan og kritiserede manglen på variation i shows. ARD beskytter “deres” gæster og begrunder dem på følgende måde:

“I vores underholdningsshows lægger vi stadig stor vægt på at give en bred vifte af kunstnere i vores platform: Unge kunstnere finder deres fremtoning samt store navne fra show- og musikbranchen samt stjerner, der lige nu gør sig bemærket – også fra regionen. Denne blanding vil heller ikke ændre sig i fremtiden.” (Erklæring fra ARD på en extratipp.com-anmodning).

“Vi ser frem til de kommende shows!”

Adskillige fans er ikke desto mindre begejstrede for programmet og er altid glade for at se kendte ansigter fra den “hårde kerne”! Vi er meget spændte på at se, om Florian Silbereisen finder på noget efter de kritiske ord for at holde fansene glade.

Hvad siger du – mangler du også mangfoldighed?

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse