Alexandra Lexer “Komm schon küss mich” det nye album kom i handlen den 6-9-2013

16 små historier om kærligheden, 16 følelsesmæssige moderne sange med stærke tekster, 16 skønne tyske schlagere, bliver fortolket af en ekstraordinær sangerinde – alt dette og meget mere er der at høre på “Komm schon küss mich”, det nye album fra Alexandreá Lexer.

Med hendes udtryksfulde stemme, som er præget af en særlig Tremolo, har den attraktive kunstnerinde en bred vifte af følelser, der for mange mennesker er det vigtigste i livet: Kærlighed. Rundt om længsels, forelskelse, lykke, krav, men også tvivl kommer den unge schlager kunstner fra Kärntn om. Ingen spørgsmål: Alexandra Lexer har denne særlige følelse at ville formidle, som alle kan identificerer sig med, som alle lyttere kan føle dybt inde i sig.

Opvokset i en musik familie i naturskønne Lesachtal, har fuldblods sangerinden siden barndommen sunget og spillet. I mange forskellige sammenhæng var “Lexer” på og lokkede med hendes musik, talrige besøgende til den smukke dal – frem til den dag, hvor Alexandra ville noget andet: Hendes far døde under en optræden på scenen. I to år sørgede den yngste i familien og kunne ikke tage et instrument i hånden.

Også da Alexandra efter skole, ville gå efter en karriere i musik verden – kom hun langt. Så dybt hun er i musikken, så stor er hende kærlighed til musik. I en alder af 15 år tog hun en uddannelse på konservatoriet, og steinbock fruen har fundet sin egen musikalske stil. Med hendes karakteristiske stemme er hun bevidst i den klassiske tyske schlager.

Også på hendes aktuelle album “Komm schon küss mich” giver Alexandra den med hendes særlige vokal, kvalitet. Som “Botschafterin des liebe” præsenterer hun her 16 ørehængere.

Den første titel på cdën, er den første succesfulde udgivelse “Komm schon küss mich”, og er en der går under huden en kærlighedserklæring med en sprød schlager rytme.

Gåsehud får man af sangen “Der pure washsinn”, en fejlfri klassisk schlager, der straks falder i ørene.

Endnu kommer der her lyrik “Sehnsucht, die nie vergeht”, en sang til sjæl og til drømme.

En tidligere kærlighed helligere Alexandra med titlen “Mon Chéri”, en lykkelig sommer tilbragte hun med “Ham” på Seine, men også “Je t´aime” var “Au revoir” – også disse er en variation af kærligheden.

“Unsre herzen tanzen heute samba”: Med linier som disse spreder “Caipirinha” en livlig stemning og canarisk følelse –  en sang om at være forelsket, der er gået direkte i benene.

Dybt under huden har Alexandra taget inspiration fra Monica Morells hit fra 1972 “Ich fanfe mie mehr was an einem sonntag an”. Imponerende sætter den østrigske “stemme vidunder” med dette cover version, nok engang sin følelsesmæssige variations muligheder på prøve.

Kærligheden har mange facetter, og de skønneste har Alexandra Lexer derfor samlet på hendes nye CD “Komm schon küss mich” – 16 tyske schlager af fineste, sjælfulde og autentisk fortolket.

CD´en “Komm schon küss mich” udkom den 6. September 2013 af TELAMO.

Alexandra-Lexer-album

Hjemmeside til kunstnerinden: http://www.alexandra-lexer.com/

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse