Alexandra Lexer – “Kalte Hände”

Når dagene bliver kortere, når det er koldt og er ubehageligt udenfor, når gløggduften ligger i luften, ilden i kaminen flimre og handskerne bliver taget ud af skabet – Så står julen for døren. og hvordan kan vi fejre festen af kærligheden uden den man elsker, sin mand, kone eller kærest – Forudsat naturligvis, at du allerede har mødt ham/hende, den store kærlighed.

For Alexandra Lexer er hendes største juleønske udkommet “Kalte hände”. I går alene, i dag med en ven: “Kolde hænder, varm kærlighed – vores drømme begynder i denne jul”, synger den unge Alexandra Lexer i denne sjælfuld schlager. Nogen gange er det bare kærlighed ved første blik og lykken kommer over natten…

At Alexandra Lexer er opvokset i et hus med musik, hører man på hendes nye single. Opvokset i en musik familie i natur skønne Lesachtal og har sunget og spillet musik siden barnsbens. “Lexer” er udkommet i forskellige versioner og tiltrækker mange besøgende med hendes musik i den smukke dal.

Den pludselige død for Alexandra far under en optræden, var et chok for den yngste i familien og et vendepunkt. Alexandra besluttede sig en karriere som professionel sangerinde, kærligheden til musikken ville ikke give slip på hende. Steinbrock fruen søgte sin egen musikalske vej – og hun fandt den.

Alexandra-Lexer-Kalte-Hände

Siden hendes aktuelle album “Komm schon küss mich” er Alexandra helt sikkert en specalist i spørgsmålet om kærlighed. På hendes aktuelle single kombinere den Østrigske “Skønne stemme” den skønneste aspekt fra jule tiden, med den unge kærlighedsmagi. Resultatet er et schlager hjerte fuld af ømhed og masser af følelse, der kun gør en lykkelig og spreder varme.

Tak til hendes udtryksfulde stemme og hendes særlige gave, hendes store måde at formidle troværdighed, er den attraktive kunstnerinde med “Kalte hände” et vellykket hit til ventetiden på julen .

Singlen “Kalte händer” udkommer den 22- November 2013.

[box_info]Kilde: Telamo.de[/box_info]

Det skal du læse