Alex Rosenrot: “Sygdommen kom langsomt”

Kilde: Alex Rosenrot Facebook

For Alex Rosenrot, der er aktuel med sangen “Herzenfieber” på samtlige hitlister, og i øjeblikket arbejder på sit album, var det i første omgang kun harmløse trækninger i øjet.

I november sidste år blev det værre. Alex vidste at noget var galt, for hun mistede mere og mere kontrol over hendes ansigtsudtryk. Neurologen bekræftede, at hun havde en meget sjælden sygdom “Hemispasmus facialis”. Her er det sådan, at smerter ligger meget tæt på ansigtsnerven og forhindrer dets funktion, så man ikke kan kontrollere ens ansigtsudtryk. Botoxbehandleren afviste hende på grund af de store bivirkninger.

Gennem internettet erfarede Alex, at der muligvis var en operation, som udføres på hjernestammen, og hun besluttede sig for at tage operationen. Senere i denne måned vil hun blive opereret.

Alex Rosenrot i et tlf. interview med schlager.de: “På trods af dette, går det videre med musikken til operationen, og også bagefter. Jeg vil ikke stoppes af sådanne noget. Jeg elsker det, at lave musik, og jeg elsker at få folk til at danse, synge med og drømme. Det ville være dejligt, hvis alle krydsede fingre før operationen og jeg hurtigt kan komme på scenen igen”.

Hele redaktionen på schlager.de og Tyskschlager ønsker Alex Rosenrot alt godt.

 

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse