Al & Chris „Giulia“

Hvis en selvsikker drømme kvinde midt om natten møder en mand, kan det virkelig lave rod i hans liv:  “Halvvejs igennem natten tog hun mig med ud på banen”.

På deres seneste single fortæller Al & Chris en historie om et sådanne møde, det er historien om “Giulia”, “En pige som en vulkan, der brænder mit liv og kender de mest hemmelige begær”. Kærlighedshistorien får en fyldig fox rytme og præsenterer sig som en absolut ørehænger og en ukompliceret tysk schlager.

Al & Chris – i årevis har de to sammen stået på scenen uge efter uge, det med akustisk guitar og unplugged sæt eller med pop schlager. Al alias Alistair Scott Madders er en indfødt brite, men boede i mange år i nærheden af Osnabrück. Med sin karisme og sine brune øjne har han jævnligt fået kvinde hjerter til at smelte. Chris, hedder egentlig Christoph Elbers, bor i Greven ved Münster. På scenen er den sympatiske blonde kunstner en absolut humør bombe.

De to kombinerer ikke kun deres lidenskab for musik, men har også et fælles mål, som duo at erobrere schlager verden. Og med denne titel er det deres mål med deres første single “A wie Anna” hvor de har taget et kæmpe skridt: Fans er begejstret. –  Nu bliver det spændende med deres debut album “lieber 1000 als eine nacht” der udkommer den 3.1.2014, naturligvis af TELAMO.

“Giulia” den aktuelle single af Al & Chris har allerede leveret en stor for smag. I samarbejde med deres producent og komponist Tommy Mustac og deres “opdager” tekst digter Tobias Reitz er sangen lavet med en masse charme, den er nede på jorden på en behagelig “mandlig” måde .

Den sympatiske duo er helt sikkert på rette vej mod schlager Olympus: “Giulia” –  Det er moderne schlager i top form.

Singlen “Giulia” udkommer den 20.9.2013 digitalt og digitalt prøve.

al-&-chris

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse