Aktuel Rosanna Rocci: Nyt fra sangerinden

Mange kender Rosanna Rocci på hittet “Ich gehör zu dir”, og sammen med Michael Morgan kunne hun i 1999 fejre stor succes med sangen. Den 45-årige sangerinde er vokset op i Schweiz og Italien. Og til glæde for fans er Rosanna Rocci aktuel på tour.

På tour

I begyndelsen af året i januar, var der en masse nyt fra Rosanna Rocci. Næsten dagligt var hun med “Musik für sie” og hendes veninde, sangerinde og vært Uta Bresan på tour gennem Tyskland. Chemnitz, Gera og Berlin var kun et par af stederne, hvor Rosanna Rocci opvarmede for sin kollega. Også i kommende måned er Rosanna Rocci igen af sted. I marts kan fans i Østrig se frem til den boblende blondine. Den 8. marts er hun gæst i Wien ved den 2- flodofre schlagernacht. I det 21. Wiener distrikt på den internationale kvindedag er hun sammen med musicalsangerinden Daria Kinzer, der i 2011 for Kroatien var med i Eurovision Song Contest med sangen “Celebrate”.

Kilde: rosanna-rocci.de
Kilde: rosanna-rocci.de

Nyt album og krydstogt

Et andet højdepunkt for sangerinden og hendes fans er et krydstogt “17. Musik auf see” med Udo Wenders, Nockalm Quintett, Fantasy og Michael Hirte. En særlig koncert, mens man rejser til Ibiza. Også Sardinien og Cannes er stationer med krydstogtskibet. Her præsenterer Rosanna Rocci måske sit nye album. I 2014 er der mange datoer for sangerinden, da hun også er tilbage i studiet for at indspille en ny CD, men mere ønsker hun ikke at afsløre.

Usædvanligt instrument

Når sangerinden er af sted og der skal præsenteres nyt fra hende, så kan publikum se frem til noget særligt. Hun er tit på scenen med sin Organetto. Dette er betegnelsen for en harmonika i Italien. Den spiller Rosanna Rocci også på, på sin aktuelle CD, da hun siden barndommen har behersket instrumentet. Det er faktisk usædvanligt, for i denne tid er det kun mænd, der spiller på minihamonika. At spille på instrumentet, har hun lært af sin far.

Tilsyneladende glad igen

Rosanna Rocci var i 15 år gift med sanger og kollega Michael Morgan. Sammen har de en søn. I 1996 lærte de hinanden at kende på en turne. I 2012 bekræftede de, at de skulle skilles. Dette var bestemt en svær tid for hende, men som man kan se på hendes Facebook side har hun igen genfundet lykken og ser igen ubekymret på livet. Sexet med blond hår ser hun forførende ind i kameraet. Det tidligere par synes at være på venskabelig fod igen. Michael Morgan har en stor del i Rosanna Roccis aktuelle album “Glücksgefühle”.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

 

 

 

 

 

 

 

Det skal du læse