Afholdenhed i begyndelsen af ​​året

Foto: Universal-musik.de / Christoph Köstlin

Beatrice Egli er blevet en integreret del af schlagerverdenen. Et intenst, udmattende år ligger bag hende, hvis virkninger nu kan mærkes på sangerinden. Den 33-årige ønsker derfor at trække i snoren …

Svære tider kommer der nu for Beatrices fans, for der bliver stille omkring hende. Hun har besluttet at vende ryggen til de sociale medier indtil videre. Året 2021 bragte den populære musiker til sine fysiske og følelsesmæssige grænser. For at gøre ondt værre måtte Beatrice Egli kæmpe med corona ved alle shows, optrædener, interviews og koncerter. For meget på én gang for den schweiziske kvinde. Hun har derfor pålagt sig selv et Instagram- og Facebook-forbud for at finde sig selv igen – og også for at finde fred og ro. Ikke en dårlig idé blot at nyde fordybelsen og opbremsningen af ​​juleferien endnu mere! Men hvad vil hendes fans sige om det?

Beatrice Egli: Hun siger farvel til Instagram – på Instagram

Et strålende smil ind i kameraet og en forklaring, der virkelig burde overbevise enhver tilhænger af sangerinden om nødvendigheden af ​​hendes projekt. Det giver mening, at Beatrice annoncerede sit farvel på de sociale medier i ordentlig stil i sin Instagram-story, som formentlig bliver den sidste i en vis tid.

“Der bliver lidt stille hos mig, for jeg nyder stadig freden og roen,” sagde Beatrice Egli. Samtidig gør hun det klart, at hun glæder sig til alt, hvad der skal komme, men at hendes nuværende motto kommer til at bestå af “gør ingenting, hvile og kærlighed, glæde, energi og lad batterierne op”.

En pause på det rigtige tidspunkt har ikke skadet nogen. God fornøjelse med detox på sociale medier!

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse