Adskillelse! Hvordan går det nu?

Foto: universal-music.de

Efter Miguel Gaspars overraskende optræden ved en Vanessa-koncert i maj 2019 og hans deltagelse i “The Voice Kids”, fik han en pladekontrakt. Sammen med Lena, Phil og Benedikta grundlagde de “Schlagerkids”, som optrådte sammen for første gang i februar 2021 på “Schlagerchampions”.

I et Instagram-opslag blev det annonceret, at Benedikta forlader gruppen: “… I tæt koordination med Benedikta og hendes familie besluttede vi alle med tungt hjerte, at Benedikta ikke længere vil være en aktiv del af Schlagerkids i fremtiden. Benedikta vil gerne koncentrere sig mere om skolen og andre projekter igen, hvilket hele teamet naturligvis har fuld forståelse for.”

Allerede i juni var der de første rygter, da Die Schlagerkids overraskende nok kun optrådte som trio i ZDF TV-haven. Som de reagerede dengang og meddelte, at Benedikta lider af sceneskræk og i første omgang ikke længere vil være til stede ved optrædener i offentligheden. Også derfor kom hun endelig ud, sagde Miguel Gaspar. Han fortalte også, at de tre af dem ikke vil besætte stillingen igen. Vi er spændte og ønsker trioen alt det bedste i fremtiden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse