ACARINA – Austrian Girls

ACARINA melder sig tilbage efter hendes succesfulde debutsingle “Endlich Sommer”, med Party-Wiesbaden nummret “Austrian Girls”, og ja det går ind under PopSchlager selvom at mange nok vil betegne det som en anden genre.

I tråd med indholdet af sangen, er det tid til et vellykket samarbejde med “De Lancaster Teamet”fra Tyskland. De Lancaster var opmærksomme, på grund af den bemærkelsesværdige succes som den nye unge kunstner fik, og besluttede sammen med Acarina’s producer “Roland Binder” (SMILY-RECORDS AUSTRIA), at offentliggøre det nye BEST MIX. Austrian Girls er en sjov sang om,  det ikke altid lette, “had-kærlighedsforhold” mellem Tyskland og Østrig, og viser på en morsom måde i dirndl bluser, at skjule de “kvaliteter” de østrigske piger har. Selvfølgelig skal der også være en jodlen, da det at jodle, faktisk er en af ​​de ældste former for forståelse fra Alpeområdet.

ACARINA:

Karin Lindlbauer er vendt tilbage til musikbranchen i 2013, efter en 10 -årig pause. Årsagen var et opkald fra hendes tidligere producer Roland Binder, der ønskede at få hende med i et Schlagerprojekt. Karin var straks med på ideen, og så kom albummet “Wart nicht auf mich”. Senere samme sommer, blev sangen “Endlich Sommer” produceret, på meget kort tid. Med “Endlich Sommer” får teamet suveræne topplaceringer på forskellige tyske hitlister. På Mallorca, løb titlen op og ned. Den blev efterfulgt af en lang række radiointerviews og intensiv fankontakt, ” Promogirls”, som Acarina selv kalder det.

På grund af projektets store succes med Acarina, og førstnævnte pladeselskab ARC RECORDS Austria, så er der en ny udgave af projektet ” CERA “, og et album med uudgivet engelsksprogede titler, også med Karin Lindlbauer ”Acarina” som frontpige. Det andet Popschlageralbum ( Smily Records Austria), er allerede påbegyndt.

Før hendes fans glæder sig over at samarbejdsteamet rammer HitStylers (Michael Thomas Lackmann & De Lancaster), så hav det sjovt med “Austrian Girls”

Acarina

[box_download]Albummet som indeholder 5 forskellige versioner af Austrian Girls kan købes her: Austrian Girls (Remixes) – EP – Acarina[/box_download]
[box_info]Kilde: ballermann-radio.com[/box_info]

Det skal du læse