Årets sidste store ønskekoncert

Vi er ved en af årets sidste dage, og i aften sender NDR en speciel udgave af det ellers så kendte „Das große Wunschkonzert“. I aften er det, det bedste fra de sidste 50 udseendelser, og med interviews af de forskellige stjerner.

For et par dage siden, blev der vist „Das große Wunschkonzert“, et jubilæum show med Lutz Ackermann og det var jo jul, så showet var noget ganske specielt dertil. For 15 år siden, maj 1998 startede „Das große Wunschkonzert“ for første gang, og var efter planen kun planlagt til denne ene udsendelse, men takket været den enorme succes som udsendelsen fik, endte det med en lang serie som nu er op på 50 udsendelser, og som der i aften ses tilbage på.

Schlager, Schlager, Schlager

I centrum af showet er de hotteste schlager stjerner i musikbranchen.

Der er ingen stor personlighed i den tyske musik, som ikke har været gæst i udsendelsen. Og de nye kunstnere lader sig også gerne vise og giver sig til kende i udsendelserne. For jubilæums showet, har holdet bag Lutz Ackermann igen Crème de la Crème af Schlager toppen.

Das-große-Wunschkonzert-50

Oplev de 50 episoder igen!

Juleudsendelsen i sidste uge, var ved et fortryllet slot nær Bad Pyrmont kaldet ” Hämelschenburg “. Alle de tidligere episoder har altid været ved et interessant eller romantisk sted og var dermed med til at skabe en helt speciel atmosfære, og for stjernerne var det også en stor oplevelse hver gang! I de seneste år, er der selvfølgelig sket meget og mange overraskelser har der været, men også mange gode samtaler med schlagersangerne .

Det bliver vist i dag …

Stjerner i dag er  blandt andet Andrea Berg, Helene Fischer, Matthias Reim, Semino Rossi, Roland Kaiser og André Rieu. Deres store præstationer i deres shows, men især deres spændende samtaler med værten er en yderligere specialitet. Det er en slags ” Best Of” af de sidste 50 episoder.

Så gå ikke glip af „Das große Wunschkonzert“ med Lutz Ackermann –  I dag søndag d. 29-12-2013 – kl 20:15 på den tyske kanal NDR !

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.de[/box_info]

Det skal du læse