Schlager 2013 – Kyssene sidste år

Kærligheden er i luften. Vores schlagerstjerner synger om store følelser, og i 2013 var det ikke nogen undtagelse, se bare her. Årets kys er her samlet til dig.  helene-fischer-og-florian-silbereisen

Helene Fischer og Florian Silbereisen

Medierne kæmpede igen i 2013: Helene Fischer gravid, Helene Fischer og Florian Silbereisen skilt, Helene Fischer og Florian Silbereisen bryllup, Florian Silbereisen homoseksuel – og hvad du mere har læst. alt sammen  vrøvl. Senest i “Herbstfest der Träume” i slutningen af november 2013 stod det klart: De er et lykkeligt par. Og når de bliver gift, vil det hurtigt komme frem i medierne.

Steffan-Mross-og-susanne

Stefan Mross og Susanne

I 2011 blev det bekendt, at det tilligere drømmepar af volksmusik, Stefan Mross og Stefanie Hertel skulle skilles. Grund til at synge bluesmusik? Overhovedet ikke. De er de bedste venner, de bor lige i nærheden af hinanden, har sammen en datter, og nu babysitter Stefanie Hertel for Stefan Mross. I 2013 blev det bekendt, at der var kærlighed mellem Stefan Mross og hans “Immer Weider Sonntags” producent Susanne, så kom brylluppet og så deres første barn sammen: Paula kom til i slutningen af november, den lille familie er meget lykkelige.

Heino-og-Hannelore

Heino og Hannelore

De er ét hjerte og én sjæl. Hannelore er Heinos tredje kone, og i 2014 kan de fejre 35-års bryllupsdag – rubinbryllup. Hannelore Auersperg er en tidligere berømt model og er i dag stadig bevidst om sit ydre. Siden Heino gik den rockede vej, går de begge med kranier, læder og nitter.

Andrea-Berg-og-Ule-Ferber

Andrea Berg og Uli Ferber

Ved Bambi-uddelingen i 2013 på Stage teater på Posterdam Plads i Berlin var Andrea Bergs glæde stor: For første gang vandt hun den lille Bambi. Værten Kai Pflaume overrakte prisen til Andrea Berg. For to år siden døde hendes far, og med tårer i øjnene dedikerede hun prisen tilham med disse ord:

“Se far, her er den”

Hun var glad for at hendes mor var til stede ved begivenheden og takkede sine følgesvende, producenterne Eugen Römer og Dieter Bohlen, sanger og koregraf DJ Bobo, og naturligvis sin ægtemand Uli Ferber. De har siden 27. juni 2007 været lykkeligt gift, og det viste de begge ved denne begivenhed.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse