Anni Perka – Dafür lebe ich

Det handler om sensualitet og mening, om inspirerende og intime øjeblikke, om den store kærlighed og positiv holdning til livet. Og frem for alt om de angivelige små ting og øjeblikke der er værd at leve for: “Dafür lebe ich” hedder det andet studiealbum fra Anni Perka, der havde en sensationel debut i 2016 med hendes “Lass uns träume”- og alene på Youtube har nået millioner af visninger. Endnu mere mangfoldig og sjælfuld end den berømte forgænger leverer den attraktive Anni med sin nye longplayer også et pop schlager hit i år 2018.

Dette nye album har ca. været et år undervejs, og der er 13 helt nye titler, med følelsesmæssigt spektre af hendes lyd: Fra pop schlager, drømmene ballader, fra episke melodier, til ren minimalisme og til 100 % dansebar sound, alt er med i “Dafür lebe ich” – og det er klart: Anni Perk elsker mangfoldighed, dansen, drømmen.

Ligesom gamle producenter og sangskriver, er der også nye medskriver (Eks. Team Moderegger / Staudenmayer, Wittgruber/Rietz), bruger Anni Perka denne gang, og skaber dermed en farverig og blændende opdatering – der også passer med “Alle Farben dieser Welt” (skrevet af Ekki Stein &Co.): “Rosarot und himmelblau/wir feiern bis zum Morgengrauen”, synger den 28 årige, som er ren eufori, lægger op til en svingom på dansegulvet og en ubetinget glæde. En stor del af kompositionerne kommer også denne gang fra sangskriver og producent Matthias Hass: “Voll Energie, Zu allem bereit” præsenterer hun den følelsesmæssige titelsang, derefter følger en skøn ballade “Mit dir bin ich stark” som er skrevet af Grammy og ECHO vinderen.

Efter den kommer “Madeleine”, og et ultramoderne popnummer bringer lytteren glæde – og hvad der lyder som elektrificerede lyde er nummeret “Wie von einem anderen Stern”, i denne kan hun næppe undslippe et menneske magnetfelt. Ind imellem er der en roligere popsang med loyalitet til hendes stil (“Das steh ich mit dir durch”), en tidsløs pop schlager (“Halt die Erde an”), søger hun med skøn klaver klang efter den store kærlighed: “Es muss den einen geben/für ein ganzes Leben” (Fra Balladen “Die Anwort bist du”).

Lidt grå og trist lyder hendes “Regen vom Amsterdam”, hvorigennem hun danser og tager publikum med på et vanvittig kærlighedseventyr i den hollandske storby.

Anni Perka var allerede i en tidlig alder, med hendes stemme, en sensation: Som indtaler i TV spots lavede hun allerede som lille pige, senere fulgte ting som musik, teater, dans, fotosessioner og en større synkroniseret rolle (Studio Hamburg). Efterfølgende fra hendes uddannelse på en skole i hendes hjemby Hamburg, koncentrere hun sig fuld ud på sang: Efter talrige og regelmæssige optrædener, har den i dag 28 årige, sammen med Grammy-/ECHO vinder Matthias Hass/Dexter Musik (Annett Louisan, Roger Cicero, Patrick Nuo) og et team af berømte forfattere lavet hendes debut album “Lass uns träume”, hvor hun præsenterede et mix af pop-schlager, dansenumre, og bevægende ballader.

Kilde: Telamo.de

Albummet “Dafür lebe ich” udkommer d. 16-3-2018.

Køb albummet her: Anni Perka – Dafür lebe ich

Det skal du læse