G-5QDCNJ38KX

Før »Schlagerbooom«! Anna-Maria Zimmermann annoncerer det

Spændingen stiger, for på lørdag (19/10/2024) vil Westfalenhalle Dortmund blive bragt i kog – »Schlagerbooom« 2024 er lige om hjørnet! Og lige midt i det hele: Anna-Maria Zimmermann, som rusker op i schlagerverdenen med en helt ny sang.

For et par dage siden undrede hendes fans sig stadig over et mystisk Instagram-opslag, men nu er der klarhed: Anna-Maria vil snart rocke scenerne med sit nye hit »Liebelei« (til bjergene). Sangen lyder perfekt til den kommende »Mountain Mania«-turné, hvor hun sammen med DJ Ötzi og andre store navne vil erobre Tysklands største arenaer fra den 8. november.

Schlagerbooom: Anna-maria Zimmermann får fans til at juble

Begejstringen hos hendes fans er grænseløs. Kommentarer som »Yeaaaaaah! Sangen bliver allerede, hvor den hører hjemme. Og det er i mit øre!!! Glæder mig til udgivelsen og til at lytte til den live på fredag og lørdag« oversvømmer hendes Instagram-konto. En anden fan jubler: »Jeg er så glad«, mens en anden fejrer sangen som »fantastisk«.

Med udgivelsen af »Liebelei« lige i tide til »Schlagerbooom« har Anna-Maria vist perfekt timing. Hendes fans håber nu, at hun vil optræde med sangen live på tv ved mega-eventen. Den bliver udgivet på fredag, en dag før den store begivenhed.

Vil den fængslende sangerinde virkelig erobre »Schlagerbooom«-scenen med »Liebelei«? Spændingen kunne ikke være større!

Kilde: Schlager.de