G-5QDCNJ38KX

Før Silbereisens »Schlagerbooom«: Arrangør nævner betingelse

»Schlagerbooom« og Dortmunds Westfalenhalle – de hører sammen som Paris og Eiffeltårnet, London og Big Ben eller Berlin og Brandenburger Tor. I årevis har Florian Silbereisen fået den smukkeste by i Ruhrområdet til at funkle og glitre.

Og derfor kommer showmasteren til Ruhr-metropolen igen i år for at fejre »Schlagerbooom« med stjerner som Andrea Berg, Andreas Gabalier og Howard Carpendale.

Florian Silbereisen fejrer »Schlagerbooom« i Dortmund

Kort før showene den 18. oktober (første optagelse) og den 19. oktober (anden optagelse) er der stadig billetter til Silbereisens show. Men hvis du vil lægge vejen forbi Westfalenhalle, skal du være opmærksomme på en – ikke helt uvæsentlig – ting. Arrangøren har en betingelse.

»Følgende betingelser fra arrangøren gælder: TV-optagelse: Billetkøberen giver samtykke til offentliggørelse af hans/hendes billeder fra arrangementet. Ved at deltage i arrangementet får arrangøren, Jürgens TV og MDR ret fra billetindehaveren til at udsende eller få tilsendt billeder af den besøgende uden særlig betaling og til at lave optagelser af dem og udsende dem selv eller gennem tredjeparter og bruge dem inden for audiovisuelle medier, sociale medier og onlinemedier,« siger Eventim før køb af billetter.

Så pas hellere på, når du er på »Schlagerbooom«. Ikke at der pludselig bliver problemer derhjemme.

Kilde: Schlager.de