G-5QDCNJ38KX

Hendes alkoholtilståelse er et samtaleemne

Vanessa Mai overrasker med en uventet alkoholtilståelse i talkshowet »Kölner Treff«. Værten Micky Beisenherz giver ikke op og følger op, mens Mai fortæller åbent om sine ritualer før optrædener. Fans er begejstrede, men også overraskede over denne afsløring.

Tour-ritualer: En hurtig drink før hver koncert

I talkshowet afslører Vanessa Mai, at der er et lille ritual før hver af hendes koncerter: En hurtig drink er et must. Hun indrømmer grinende, at det er en del af hendes rutine, selv om nogle måske vil hæve øjenbrynene over det. »Det er bare blevet naturaliseret,« forklarer Mai. Moderator Micky Beisenherz svarer prompte og forsikrer hende: »Så længe det kun er én, tror jeg ikke, det er et problem!«

Vanessa Mai om sin taknemmelighed over for sine fans

På trods af den afslappede samtale om alkohol understreger Mai, hvor meget hun værdsætter sit forhold til sine fans. Hendes kommende »Zuhause bei dir«-turné er ikke knyttet til et bestemt album, men er tænkt som en rejse gennem alle hendes sange. »Den største kærlighedserklæring er, når folk køber en billet for at se dig,« forklarer hun følelsesladet.

Ølpong i stedet for selskabslege

Ud over sine koncertritualer afslører Mai, at hun foretrækker at spille drukspil som ølpong i sin fritid i stedet for klassiske selskabslege. Med et glimt i øjet kommenterer hun, at disse spil er sjovere – og fans elsker denne jordnære side af sangerinden.

Kilde: Schlagerplanet.de