G-5QDCNJ38KX

Sådan var samarbejdet med børnekoret

For få dage siden annoncerede Helene Fischer sit nye børnealbum »Die schönsten Kinderlieder« (læs mere her) Hun arbejdede blandt andet sammen med børnekoret på Elbkinder grundskole om albummet. Nu fortæller skolelederen og korlederen på grundskolen om, hvordan det var at være i studiet med Helene Fischer. »Hun var virkelig god med børnene,« siger skoleleder Stephan Pauli begejstret til t-online. Helene Fischer optrådte med Hamborgs børnekor »Blankenäschen« tilbage i 2015, da de sammen sang »In der Weihnachtsbäckerei« i tv-showet »Klein gegen Groß«.

Helene Fischer var i studiet med børnekoret

I samarbejdet med Helene Fischer sørgede skolen for, at børnene nød at lave musik sammen. Mere end 100 børn er med i koret. Det var derfor muligt at lade forskellige korgrupper synge i et studie i Hamborg under optagelserne med Helene Fischer for at undgå stress blandt de unge sangtalenter. »Målet er, at børnene altid skal se studieoplevelsen som en fornøjelse og aldrig som en byrde,« forklarer Stephan Pauli.

Folk fjollede allerede rundt

Helene Fischers positive væremåde bidrog også til dette. »Fem minutter efter vi mødtes, lavede vi allerede sjov – det var helt autentisk og naturligt,« afslører skolelederen. Helene Fischer er i øvrigt ikke den første berømthed, som »Blankenäschen« har lavet musik med. Børnekoret har allerede optrådt med bl.a. Otto Waalkes, Rolf Zuckowski og Carlo von Tiedemann.

Kilde: Schlager.de