G-5QDCNJ38KX

»Die Beatrice Egli Show« med en stjernebesætning

Beatrice Egli og SWR glæder sig til en ny udgave af »Die Beatrice Egli Show«: Efterårsudgaven 2024 af musik- og underholdningsshowet med værten Beatrice Egli bliver sendt på SWR og MDR den 31. oktober 2024 kl. 20.15.

Store stemmer og unikke mennesker

»Lad jer fortrylle af store stemmer og unikke mennesker. Jeg er glad for at kunne give min scene til så store kunstnere igen i den nye udgave,« siger Beatrice Egli: «Kom og lad os tilbringe en aften sammen blandt venner.«

Musikalsk mangfoldighed med en stjernebesætning

»Die Beatrice Egli Show« sætter musik og underholdning i centrum. Beatrice Egli lægger vægt på stor musikalsk mangfoldighed og dybtgående samtaler. Programmet omfatter kunstnere fra en bred vifte af musikalske genrer og nationaliteter. Prominente navne er inkluderet såvel som nytilkomne.

Peter Maffay, Andreas Gabalier, Kerstin Ott, Michelle og mange flere

Blandt årets musikalske gæster er Andreas Gabalier, Kerstin Ott, Michelle, Bernhard Brink, den schweiziske sanger Baschi og »Tarzan – Das Musical« fra Stuttgart med Alexander Klaws. Peter Maffay vil være gæst i showet sammen med sin kone Hendrikje Balsmeyer. Peter Maffay vil præsentere sit livealbum med sit band, Hendrikje Balsmeyer vil præsentere deres nye fælles børne- og familiemusical »Anouk«, som får premiere på scenen den 2. november 2024.

Beatrice Egli sætter også scenen for den næste generation af musikere

Beatrice Egli tilbyder også bevidst unge up-and-coming kunstnere en platform i sit show. Hun får selskab af den 16-årige hollandske sangerinde Emma Kok, som har skabt sig et musikalsk navn sammen med André Rieu, den schweiziske sanger og musikteaterperformer Christian Gwerder og den musikalske teenagetrio MVX.

Baggrund for »Die Beatrice Egli Show«

Dette er den sjette udgave af showet, som har kørt siden april 2022. »Die Beatrice Egli Show« produceres af SWR, MDR og SRF sammen med Kimmig Entertainment. Denne gang bliver det sendt på en særlig dato: Den 31. oktober 2024 er reformationsdag og helligdag i MDR’s sendeområde samt aftenen før allehelgensdag, som er helligdag i det sydvestlige Tyskland. Billetsalget til optagelsen i Berlin-Adlershof begynder om kort tid. Billetter kommer her

»Die Beatrice Egli Show”: Torsdag den 31. oktober 2024, kl. 20.15, SWR og MDR

Kilde: SWR – Südwestrundfunk, übermittelt durch news aktuell